Αυτός ο άνδρας είχε στο χέρι του τον διακόπτη των φλας ενός Ford Thunderbird για 51 χρόνια [w/video]

16:01 3/1/2015 - Πηγή: AutoBlog

Το 1963, ο Arthur Lampitt, ένας κτηματομεσίτης των Η.Π.Α, είχε ένα τροχαίο ατύχημα με το Ford Thunderbird του, όταν συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό. Η σύγκρουση ήταν ισχυρή, με τον Lampitt να σπάζει το ισχίο του, αλλά κανείς από τους γιατρούς δεν παρατήρησε πως στο χέρι του είχε καρφωθεί ο διακόπτης των φλας.

Ο Lampitt αποθεραπεύτηκε, με το μεταλλικό αντικείμενο να βρίσκεται μέσα στο χέρι του για περισσότερα από 10 χρόνια, όταν κατά την είσοδό του σε ένα δικαστήριο, χτύπησε ο ανιχνευτής μετάλλων. Ο άνδρας πήγε στο νοσοκομείο, όπου ο γιατρός του είπε πως

μέσα στο χέρι του υπάρχει ένα μακρύ και λεπτό αντικείμενο σε μέγεθος ενός μολυβιού, αλλά επειδή δεν τον πονούσε, του είπε πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί.

Ωστόσο φέτος το χέρι άρχισε να πρήζεται, με τον άνδρα, παραμονή Πρωτοχρονιάς να αφαιρεί τον διακόπτη από το χέρι του, σε ηλικία 75 ετών. Η εγχείρηση διήρκεσε 45 λεπτά, με τους γιατρούς να βγάζουν από το χέρι του, τον διακόπτη συνολικού μήκους σχεδόν 18 εκατοστών. Ο Lampitt δήλωσε πως θα κρατήσει τον διακόπτη και ίσως τον κάνει μπρελόκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα