Αισιόδοξος ο Hamilton για τη Βαρκελώνη

20:13 4/5/2012 - Πηγή: AutoBlog

Παρόλο που έχει ξεκινήσει 3 φορές από την pole position, ο Lewis Hamilton δεν έχει καταφέρει ν’ ανέβει φέτος στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο Βρετανός ήταν πρώτος στη βαθμολογία, αλλά η νίκη τού Sebastian Vettel στο Μπαχρέιν τον έριξε στη δεύτερη θέση, 4 βαθμούς πίσω από τον Πρωταθλητή. Ο Βρετανός, όμως, δηλώνει ότι είναι αισιόδοξος εν όψει του Ισπανικού Grand Prix στη Βαρκελώνη,

εκεί όπου πέρυσι, παραλίγο να πάρει τη νίκη, αν δεν έχανε από τη σκληρή άμυνα τού Vettel.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, η απόδοσή μας στη Βαρκελώνη ήταν πολλά υποσχόμενη. Αλλά, είναι πολύ δύσκολο να ξέρουμε πού βρίσκεται κάθε ομάδα, έτσι είναι δύσκολο να προβλέψουμε ποιος θα είναι μπροστά το επόμενο Σαββατοκύριακο. Παρ’ όλα αυτά, είχαμε πολύ καλό αγώνα εκεί πέρυσι· πίεσα τον Sebastian μέχρι τον τερματισμό. Νομίζουμε ότι έχουμε πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο φέτος, συνεπώς ελπίζω να έχουμε ακόμα έναν ισχυρό αγώνα.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα είναι οι προσπεράσεις φέτος. Είναι πάντα δύσκολο να προσπεράσεις εδώ, όπως έμαθα πέρυσι, αλλά πραγματικά ελπίζω ότι το DRS σε συνδυασμό με το KERS θα κάνουν τα πράγματα λίγο πιο εύκολα. Νομίζω ότι πρόκειται να είναι μία από τις πιο δύσκολες πίστες στα προσπεράσματα, αλλά θα ελπίζω για μια καλή απόδοση στις κατατακτήριες, ώστε να κάνουμε τον αγώνα μας όσο το δυνατόν πιο εύκολο.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα