Αναβάθμιση κινητήρων Volvo από την Polestar και στην Ελλάδα

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Volvo ανακοίνωσε ότι πλέον τα πακέτα αναβάθμισης κινητήρων της Polestar είναι διαθέσιμα στη χώρα μας.

Η Polestar είναι ένας διάσημος σουηδικός οίκος βελτιώσεων που ιδρύθηκε το 1996 και συνεργάζεται αποκλειστικά με τη Volvo. Μάλιστα, η Polestar είναι αυτή που προετοιμάζει όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Volvo,

ως αποκλειστικός συνεργάτης της μάρκας στους αγώνες αυτοκινήτου.

Τα πακέτα αναβάθμισης της Polestar χαρίζουν στους κινητήρες Volvo αυξημένη ιπποδύναμη και ροπή. Οι επιπλέον ίπποι και χιλιογραμμόμετρα ροπής ποικίλουν από μοντέλο σε μοντέλο, φτάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις το +32%, όπως για παράδειγμα στο πετρελαιοκίνητο XC60 των 163 ίππων που αναβαθμίζεται σε 215 άλογα.

Τα πακέτα αναβάθμισης κινητήρων της Polestar διατίθενται για όλα τα τρέχοντα μοντέλα Volvo καθώς και για αρκετά μοντέλα προηγούμενων ετών, όπως για παράδειγμα τα προηγούμενης γενιάς S60 και S80, αλλά σε κάθε περίπτωση για συγκεκριμένους κινητήρες.

Ο δίλιτρος κινητήρας των 203 ίππων (που συναντάμε στα τελευταίας γενιάς S60/V60, S80 και XC60), μετά το πρόγραμμα της Polestar, αποδίδει 240 ίππους (όση και η ιπποδύναμη της έκδοσης Τ5), ενώ ο 1.600άρης των 150 ίππων, μετά την αναβάθμιση αποδίδει 180 ίππους.

Η αναβάθμιση του κινητήρα με ένα πακέτο της Polestar είναι γρήγορη και ασφαλής. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Volvo εγκαθιστά ειδικό λογισμικό μέσω συγκεκριμένου διαγνωστικού μηχανήματος που συνδέεται με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και ο πελάτης μπορεί να αποχωρήσει με το αυτοκίνητό του πλέον πιο ισχυρό, σε σύντομο χρονικό διάστημα! Δεν απαιτείται κάποια επιπλέον ενέργεια ή μετατροπή, καθώς για τη συγκεκριμένη “ενίσχυση” δεν είναι αναγκαία οποιαδήποτε μηχανολογική επέμβαση.

Η αναβάθμιση δεν επηρεάζει τη μέση κατανάλωση αλλά και την εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου. Η εγγύηση ισχύει κανονικά, με την προϋπόθεση φυσικά η αναβάθμιση να έχει πραγματοποιηθεί από Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo.

Η χρέωση για κάθε πακέτο αναβάθμισης κινητήρων της Polestar είναι ενιαία, διαμορφώνεται στα €1.200 συμπεριλαμβανομένης της εργασίας εγκατάστασης και του ΦΠΑ. Για την περίοδο λανσαρίσματος και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2012, προσφέρεται έκπτωση γνωριμίας 10%, με την τιμή να διαμορφώνεται στα €1.080. Σύντομα, τα αυτοκίνητα με πακέτο αναβάθμισης κινητήρα της Polestar θα ξεχωρίζουν από το διακριτικό μπλε τετράγωνο σηματάκι της Polestar στο πίσω μέρος.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα