Αντιπρόσωπος της Chevrolet πουλά ένα αυτοκίνητο φθηνότερα, φυλακίζει τον πελάτη, αλλά πλέον ζητά συγνώμη

Ο αντιπρόσωπος της Chevrolet της πόλης Chesapeake στη Βιρτζίνια των Η.Π.Α, πούλησε στον Danny Sawyer ένα Traverse $5.600 φθηνότερα από την αρχική τιμή. Ο αντιπρόσωπος κατάλαβε το λάθος του λίγο αργότερα και ζήτησε από τον Sawyer να υπογράψει για το λάθος, αλλά ο Sawye αρνήθηκε να το κάνει. Αυτό έκανε τον αντιπρόσωπο να καλέσει την αστυνομία και να συλλάβει τον Sawyer, αφού ο αντιπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι έκλεψε το αυτοκίνητο.

Ο Sawyer έμεινε στο κρατητήριο

4 ώρες και πλέον με δύο αγωγές που κατέθεσε ζητά αποζημίωση 2,2 εκατ. δολαρίων από τον αντιπρόσωπο για ψυχική αποζημίωση! Εκπρόσωπος της Chevrolet ζήτησε δημοσίως συγνώμη στον Sawyer αφού το λάθος ήταν του αντιπροσώπου.

Ο δικηγόρος του Sawyer δήλωσε ότι ο πελάτης του αγόρασε στις 7 Μαίου ένα μπλε Traverse, αλλά την επόμενη ημέρα ο αντιπρόσωπος του έδωσε ένα μαύρο χωρίς να αναφέρει ποτέ την διαφορά τιμής των δύο μοντέλων. Τόσο ο Sawyer όσο και ο αντιπρόσωπος υπέγραψαν το συμβόλαιο με το αυτοκίνητο να κοστίζει $34.000, όταν το αυτοκίνητο που πήρε ο Sawyer κόστιζε $39.600. Τελικά στις 15 του Ιούνη ο Sawyer συνελήφθη με την υπόθεση να πάει στο δικαστήριο. Εκεί ο δικαστής αποφάνθηκε να βάλει την υπόθεση στο αρχείο, λόγω μη επαρκών αποδεικτικών στοιχείων.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα