Από €7.579 το Seat Mii

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Seat στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης του Seat Mii το οποίο ξεκινά από τις €7.579, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της απόσυρσης. Όλες οι εκδόσεις του νέου μικρού της Seat διαθέτουν στον βασικό τους εξοπλισμό, σύστημα ΑΒS & ESP με hill

hold control, μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους καθώς και σύστημα air condition.

Χαρακτηριστικά, το νέο Mii προσφέρεται στην 3θυρη έκδοση 1.0lt 60hp Reference στην τιμή των €7.579 με το όφελος απόσυρσης, ενώ η εξοπλισμένη έκδοση Style με το ίδιο κινητήρα προσφέρεται στα €8.276 με απόσυρση.

Η επιπλέον χρέωση για την 5θυρη έκδοση έχει οριστεί στα €370, ενώ με €350 επιπλέον, επιβαρύνονται οι εκδόσεις Ecomotive με σύστημα start-stop και ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα, οι οποίες εκπέμπουν κάτω από 100gr/km CO2 και δεν επιβαρύνονται έτσι με τέλη κυκλοφορίας (95 & 98 gr αντίστοιχα για τον κινητήρα 60 & 75hp). Διαθέσιμη, σε συνδυασμό με τον κινητήρα 75hp,  είναι και η έκδοση με το 5τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ASG, το οποίο κοστίζει €850.

Όλες οι εκδόσεις του νέου SEAT Mii εκπέμπουν λιγότερα από 140 gr/km CO2 και κατά συνέπεια κυκλοφορούν ελεύθερα στον Πράσινο Δακτύλιο.

Αναλυτικά τις τιμές και τον επιπλέον εξοπλισμό του Mii μπορείς να τις βρεις εδώ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα