Διέρρευσαν τα σκίτσα της Chevrolet Corvette C7

Πλέον μπορούμε να δούμε το πως θα μοιάζει πλήρως η νέα Corvette, αφού διέρρευσαν σκίτσα της. Το νέο αμερικάνικο supercar θα παρουσιαστεί στις 13 του Γενάρη του 2013 στο Detroit και τώρα βλέπουμε αρκετά σκίτσα του, τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό της.

Διαθέτει τραπεζοειδή πίσω φωτιστικά σώματα και 4-πλες απολήξεις στο κέντρο. Στο εσωτερικό βλέπουμε ότι η κονσόλα είναι στραμμένη προς τον οδηγό όπου υπάρχει μια μεγάλη οθόνη.

Μέχρι

στιγμής έχουνε διαβάσει πέντε πράγματα που δεν ξέραμε γι’αυτή, έχουμε δει επίσημα τον κινητήρα της αλλά και teaser videos όπου μάθαμε ότι θα διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Μηχανικά θα φορά τον νέο 6,2-λίτρων LT1 V8 κινητήρα ο οποίος αποδίδει 450 άλογα με 610 Nm ροπής, με κόφτη 6.600 σ.α.λ, με την Corvette με αυτό τον κινητήρα, να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 4 δευτερόλεπτα. Ο κινητήρας είναι πιο αποδοτικός από τον LS3 V8 αφού διαθέτει και σύστημα απενεργοποίησης των μισών κυλίνδρων και σε χαμηλά φορτία, έχει μέση κατανάλωση 9,8 λίτρα/100 χλμ.

Θα είναι διαθέσιμη και με μηχανικό 7-τάχυτο κιβώτιο εκτός από το αυτόματο κιβώτιο ενώ αργότερα θα παρουσιαστεί και η έκδοση Stingray η οποία θα φορά έναν V8 5,5-λίτρων κινητήρα απόδοσης 400 ίππων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διέρρευσαν, Chevrolet Corvette C7,dierrefsan, Chevrolet Corvette C7