Δήμαρχος Σάο Πάολο: Θα υπογράψουμε συμβόλαιο μέχρι και το 2020

Ο Δήμαρχος του Σάο Πάολο θέλει πραγματικά να κρατήσει τη Formula 1 στο Inerlagos, τουλάχιστον γι’ αρκετά ακόμα χρόνια. Παλαιότερα, διαβάσαμε ότι θέλει να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και το 2022, αλλά τώρα, λέει πως τα μονοθέσια της Formula 1 θα συνεχίσουν να τρέχουν εκεί μέχρι τουλάχιστον το 2020, με νέο συμβόλαιο που θα υπογράψουν τον τον επόμενο μήνα, με τον Bernie Ecclestone να έχει σύμφωνη γνώμη, διότι λέει:

Πήρα

μια επιστολή από τον δήμαρχο, και λέει ότι εγγυάται για την αναδιοργάνωση των εγκαταστάσεων εκεί, κάτι που είναι καλό, γιατί το περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό.

Ο Fernando Haddad, Δήμαρχος του Σάο Πάολο, λέει:

Τον Μάιο, θα υπογράψουμε συμβόλαιο που θα κρατήσει τη Formula 1 εδώ μέχρι το 2020. Απλά, θα πρέπει να ξεπεράσουμε τη γραφειοκρατία. Ήταν μια μακρά συζήτηση, κι εμείς δεν μπορούσαμε να δεσμευτούμε για κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε.

Είναι μεγάλη δουλειά. Θέλουμε μεγάλο συμβόλαιο, διότι θα επενδύσουμε πάνω από $100.000.000 (€76.000.000) και δε θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό χωρίς την ασφάλεια που μας παρέχει ένα τέτοιο συμβόλαιο. Είναι λογικό που η συμφωνία θα ισχύσει μέχρι το 2020.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

Keywords
Τυχαία Θέματα