Δύο ζώνες DRS στην Αυστραλία

14:18 9/3/2012 - Πηγή: AutoBlog

Το πρώτο Grand Prix του 2012 πλησιάζει, κι έτσι είναι λογικό να μπαίνουμε σιγά-σιγά σε αντίστοιχο κλίμα. Πάντα, πριν από αγώνα, η FIA δημοσιεύει τη ή τις ζώνες του DRS. Ωστόσο, υπήρχαν φορές που αυτό το μαθαίναμε νωρίτερα, μέσα από κάποια ομάδα. Ε, λοιπόν, αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Αυστραλιανού Grand Prix, καθώς Giampaolo Dall’Ara, αρχιμηχανικός αγώνα της Sauber, αποκάλυψε ότι θα έχουμε δύο

ζώνες ενεργοποίησης.

Πέρυσι, είχαμε μόνο μία ζώνη DRS, και το θέαμα δεν ήταν ικανοποιητικό. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε αν θα υπάρχουν δύο σημεία ανίχνευσης ή μόνο ένα και για τις δύο ζώνες ενεργοποίησης. Επίσης, δεν ξέρουμε με βεβαιότητα ποια θα είναι η δεύτερη ζώνη, αφού είναι δεδομένο ότι η πρώτη θα είναι στην ευθεία εκκίνησης τερματισμού. Αν και δεν είναι επίσημο, είναι μάλλον σίγουρο, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε τις αλλαγές που θέλει η FIA στις ζώνες του DRS.

Αν και νομίζω πως έχουμε μάθει πώς και πότε λειτουργεί το DRS, αλλά αυτά ισχύουν για τον αγώνα, καθώς την Παρασκευή και το Σάββατο, ο οδηγός μπορεί ν’ ανοίγει όποτε θέλει το DRS flap.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα