Είμαστε ακόμη ζωντανοί, τονίζει ο Fernando Alonso!

Μπορεί μετά τον σημερινό αγώνα στην Κορέα να έχασε την πρώτη θέση στη βαθμολογία οδηγών αλλά είναι ακόμη αισιόδοξος. Ο λόγος, για τον Fernando Alonso. Ο Ισπανός, δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής, είναι αισιόδοξος και βλέπει τον επόμενο αγώνα.

Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι μετά το σημερινό αποτέλεσμα. Τερματίσαμε στις θέσεις 3 και 4, ακριβώς πίσω από τις δύο Red Bull,

οι οποίες τη συγκεκριμένη στιγμή που μιλάμε είναι ανίκητες. Πλέον, όμως, είμαστε στη 2η θέση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών, μπροστά από τη McLaren. Πράγμα που δεν περιμέναμε πριν 2-3 μέρες.

Στη συνέχεια, ο Fernando Alonso, υπεραμύνθηκε της ομάδας και του μονοθεσίου του, λέγοντας:

Χρειαζόμαστε άλλο ένα μικρό βήμα και θα ‘μαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί με τις Red Bull. Τα τελευταία 5 χρόνια της καριέρας μου, βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση. Πλέον έχω συνηθίσει. Είμαστε στο όριο και ταυτόχρονα, αισθανόμαστε άνετα. Παίρνουμε το μέγιστο από το αυτοκίνητο μας, όταν είμαστε στο όριο. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε τους τελευταίους 4 αγώνες είναι να πάρουμε 7 βαθμούς περισσότερους σε σχέση με τον Sebastian Vettel.

Αναμφίβολα, ο Fernando Alonso βρέθηκε σε δύσκολη κατάσταση με το τέλος του σημερινού αγώνα αλλά πιστεύει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και θα παλέψει γι’αυτό. Στους επόμενους 4 αγώνες μπορούν να συμβούν πολλά κι ο Ισπανός θα ‘ναι εκεί να τα εκμεταλλευτεί. Θέλουν πολύ τον τίτλο στο Maranello και είμαι σίγουρος ότι ο Sebastian Vettel θα περάσει δύσκολες στιγμές, αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα στην Ινδία. Μέχρι τότε, καλή βδομάδα σε όλους εσάς.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα