Είναι αυτή η νέα Maserati Quattroporte 2013;

Αυτές οι φωτογραφίες που βλέπεις υποτίθεται ότι μας δείχνουν τη νέα Maserati Quattroporte η οποία θα παρουσιαστεί μέσα στο 2013. Το μπροστά μέρος δανείζεται κάποια στοιχεία από την GranTurismo με πιο στρογγυλεμένη μάσκα και φωτιστικά σώματα παρόμοια με αυτά του πρωτότυπου Kubang. Το πίσω μέρος θυμίζει κάτι από Mercedes E-Class.

Η νέα Quattroporte χρησιμοποιήσει πολλά μέρη από τα Chrysler

300 και Dodge Avenger για την κατασκευή της, ενώ μηχανικά θα φορέσει ένα τροποποιημένο MultiAir κινητήρα της Fiat ο οποίος θα αποδίδει κοντά στα 400 άλογα. Με αυτή την επιλογή η Maserati θα γλιτώσει χρήματα για την ανάπτυξη και την κατασκευή του μοντέλου βλέποντας έτσι τα κέρδη από κάθε πώληση να αυξάνονται. Επίσης το αυτοκίνητο θα φορά και τον V8 4.7-λίτρων της εταιρίας απόδοσης 482 ίππων ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και θα υπάρχει και διαθέσιμο σύστημα τετρακίνησης, ενώ έχει κυκλοφορήσει και η φήμη ότι θα φορά την twin-turbo έκδοση του Pentastar V6 της Chrysler.

Όπως και να έχει, το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα Quattroporte θα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις ώστε να ανταγωνιστεί τα Audi A8, BMW 7-Series and Mercedes S-Class. Thanks for the tip, Fatals.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα