Έκθεση Γενεύης 2012: Aston Martin V8 Vantage Facelift και Q-Series

23:16 8/3/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Aston Martin στη Γενεύη εκτός από την V12 Zagato, παρουσιάζει και την ανανεωμένη V8 Vantage καθώς και το νέο πρόγραμμα παραμετροποίησης για τα μοντέλα της, το οποίο το ονόμασε “Q”.

Η μικρή Vantage φορά νέο χαμηλότερο μπροστά προφυλακτήρα με splitter, επανασχεδιασμένα πλαϊνά spoiler και νέο πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη. Επίσης φόρεσε μεγαλύτερα φρένα, μεγαλύτερα ελαστικά και ένα γρηγορότερο σύστημα διεύθυνσης.

Μηχανικά, ο V8 4.7-λίτρων κινητήρας συνεχίζει να αποδίδει 426 άλογα ενώ η Vantage S συνεχίζει να αποδίδει 436 άλογα με με 490 Nm ροπής. Ο κινητήρας, συνδυάζεται με

ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ενώ υπάρχει διαθέσιμο και νέο 7-τάχυτο Sportshift II που αντικαθιστά το  6-τάχυτο αυτόματο Sportshift κιβώτιο. Η τιμή του στην Γερμανία ξεκινά από τα €108.500  και €128.500 για την Vantage S έκδοση.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα παραμετροποίησης “Q” , οι Βρετανοί μιλούν για μια “νέα εποχή” παραμετροποίησης και μέσω του νέου προγράμματος προσφέρουν νέα custom χρώματα ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη ενώ το εσωτερικό των αυτοκινήτων της μπορεί να πλέον να γίνει εφάμιλλο της πολυτέλειας των yacht.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα