Έκθεση Γενεύης 2012: SpeedART SP91-R

22:53 9/3/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η SpeedART παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης την SP91-R, μια βελτιωμένη νέα Porsche 911. Στιλιστικά φορά νέο  bodykit που βελτιώνει την αεροδυναμική. Αποτελείται από νέα spoiler μπροστά και στο πλάι, από διαχύτη και πίσω CS αεροτομή. Ο σχεδιασμός του kit έχει επηρεαστεί από αυτό των τελευταίων βελτιώσεων της εταιρίας. Θα πατά πάνω σε νέες ελαφριές ζάντες της LSC-Forged διαστάσεων 21″ που προορίζονται

τόσο για τον δρόμο όσο και για την πίστα. Επίσης ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μερικές σπορ αναρτήσεις αλλά και LSC ζάντες 20″ και 21″.

Στο εσωτερικό θα τοποθετήσει νέο σπορ τιμόνι, δερμάτινες/Alcantara επενδύσεις και μερικές ακόμη βελτιώσεις. Από μηχανικής πλευράς θα φορέσει νέα σπορ εξάτμιση με βαλβίδες με την ECU να επαναπρογραμματίζεται με τον 3.4-λίτρων κινητήρα να αποδίδει επιπλέον 25 άλογα με 20 Nm ροπής. Επίσης θα τοποθετηθεί σπορ ανάρτηση ενώ στο εσωτερικό όλες οι δερμάτινες επενδύσεις θα αντικατασταθούν από Alcantara και θα τοποθετηθεί σπορ τιμόνι. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα