Έκθεση Γενεύης 2012: Όλα τα Volkswagen up!

02:57 7/3/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Volkswagen, εκτός από το Italdesign Giugiaro Volkswagen up!, στη Γενεύη έφερε ακόμη 6 up!. Πρόκειται για την πεντάπορτη έκδοση, το eco up! καθώς επίσης και τα πρωτότυπα swiss up!, winter up!, x up! και cargo up!. Το eco up! φορά τον 1.000αρη τρικύλινδρο κινητήρα ο οποίος καταναλώνει φυσικό αέριο. Αποδίδει 68 άλογα με 90 Nm ροπής και έχει μέση κατανάλωση 2.9 λίτρα/100 χλμ

με 79 γρ/χλμ εκπομπές CO2. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 15.8 δευτ. με τελική ταχύτητα 168 χλμ/ώρα.

To swiss up! έχει δημιουργηθεί ώστε να αποδώσει φόρο τιμής στην έκθεση της Γενεύης. Είναι βαμμένο στα χρώματα της Ελβετίας, διαθέτει λευκά καπάκια καθρεπτών, λευκό ταμπλό και κόκκινα διακοσμητικά. Υπάρχουν Alcantara καθίσματα αλλά και πολλές θήκες για τους διάσημους σουγιάδες Victorinox.

Το winter up! βασίζεται πάνω στο cross up! της Φρανκφούρτης και μπορεί να μεταφέρει στην οροφή του σκι και snowboard. Είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα με μπλε λεπτομέρειες. To x up! βασίζεται και αυτό το cross up! και διαθέτει προβολείς στην οροφή. Είναι βαμμένο σε πορτοκαλί χρώμα, διαθέτει δίχρωμο εσωτερικό αλλά και χειροποίητα ραμμένα λογότυπα up!

Τέλος το cargo up! μετατρέπει το μικρό της VW σε ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο με διαθέσιμο χώρο αποσκευών 1.400 λίτρων και ωφέλιμο φορτίο 426 κιλών. Τα πίσω καθίσματα έχουνε αφαιρεθεί, υπάρχει ένα διαχωριστικό από Plexiglas ανάμεσα στα καθίσματα και στον χώρο εκφόρτωσης ενώ τα πίσω παράθυρα είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος αλλά ο οδηγός μπορεί να δει μέσα από αυτά. Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί ώστε να μπορεί να κινηθεί με άνεση και σε εκτός δρόμου διαδρομές. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα