‘Εκθεση Παρισιού 2012: Το περίπτερο της Jeep

Η Jeep στο Παρίσι παρουσιάζει τα Wrangler Moab, το Grand Cherokee SRT8 limited edition και το Compass Overland.

Το Wrangler Moab έχει πάρει το όνομα του από την διάσημη εκτός δρόμου διαδρομή της Utah. Βασίζεται πάνω στην έκδοση Sahara, νέους προφυλακτήρες και ειδικά σήματα. Φορά Trac-Loc πίσω διαφορικό και ζάντες 17″ με ελαστικά Goodyear

Silent Armor tires. Στο εσωτερικό του υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα, γκρι διακοσμητικά και “Moab” ανάγλυφη λαβή.

To Grand Cherokee SRT8 limited edition είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα, διαθέτει μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά και πατά πάνω σε 20″ ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό φορά Nappa δερμάτινες επενδύσεις, θερμαινόμενα καθίσματα, ανοξείδωτα πεντάλ και carbon διακοσμητικά.

Μηχανικά φορά τον V8 ΗΕΜΙ 6,4-λίτρων κινητήρα απόδοσης 468 ίππων με 624 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα πεντατάχυτο αυτόματο κιβώτιο με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 5 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 257 χλμ/ώρα.

Τέλος, το Compass Overland είναι η κορυφαία έκδοση του Compass, η οποία διαθέτει δερμάτινα καθίσματα, Boston Acoustics σύστημα ήχου και UConnect σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Μηχανικά φορά τον 2,2-λίτρων turbodiesel απόδοσης 163 ίππων με 320 Nm ροπής. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα