Ένα Nissan Leaf κάηκε ολοσχερώς αλλά οι μπαταρίες του έμειναν ανέπαφες, η Nissan επενδύει στη Βόρειο Αμερική

Βλέποντας τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, θα περίμενε κανείς ότι το Nissan Leaf κάηκε ολοσχερώς λόγω κάποιας έκρηξης των μπαταριών του, αλλά αυτές, όχι μόνο δεν είναι υπεύθυνες για την φωτιά, αλλά δεν πήραν καν φωτιά. Το ατύχημα συνέβη στο Κολοράντο κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών του Ιουλίου, με τις μπαταρίες του Leaf να παραμένουν άθικτες.

Στις σχετικές ειδήσεις,

η Nissan θέλοντας να κατέχει το 8% του παγκόσμιου μεριδίου της αγοράς έως το 2016, θα επενδύσει σημαντικά στις εγκαταστάσεις της στη Βόρειο Αμερική. Η Nissan θα επενδύσει 4,2 δις ευρώ στα εργοστάσια της, προσλαμβάνοντας 9.000 νέους υπαλλήλους, ώστε να αυξήσει τη παραγωγική της ικανότητα στα 425.000 αυτοκίνητα και 200.000 μπαταρίες ιόντων-λιθίου κάθε χρόνο.

Μέχρι το 2015, η Nissan σχεδιάζει να κατασκευάζει στη Βόρειο Αμερική το 85% των αυτοκινήτων της Nissan και της Infiniti που πωλούνται στην Αμερική. Στο Μεξικό η Nissan ετοιμάζει νέο -το τρίτο- εργοστάσιο, το οποίο θα κατασκευαστεί δίπλα από το νέο εργοστάσιο της Daimler. Θα της στοιχίσει 1,6 δις ευρώ, θα απασχολεί 3.000 άτομα και θα έχει δυνατότητα να κατασκευάζει 175.000 αυτοκίνητα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα