Ενοχλημένος ο Alonso, απαντά στον Mattiacci

Για τον τελευταίο του αγώνα με τη Ferrari προετοιμάζεται ο Fernando Alonso. Ο Ισπανός θ’ αποχωρήσει από το Maranello και φυσικά θα τον διαδεχθεί ο Sebastian Vettel. Ο Marco Mattiacci έχει ήδη υποδεχθεί τον Γερμανό χρησιμοποιώντας κοσμητικά επίθετα και γενικότερα λέξεις που εξυψώνουν τον Seb.

Αυτό μάλλον δεν έχει αρέσει πολύ στον Alonso,

διότι ο Ισπανός θεωρεί ότι ίσως είναι υπόνοιες για ευθύνες του όσον αφορά το κλίμα που υπήρχε ή μάλλον που δεν υπήρχε και θα το δημιουργήσει τώρα ο Vettel. Ο Ferni απαντά στον Ιταλό, λέγοντας πως δεν γνωρίζει τι έχει κάνει για την ιταλική ομάδα αυτά τα 5 χρόνια.

Διάβασα τα σχόλια και δε νομίζω ότι είναι πολύ καλά. Αν προσπάθησε να πει ότι δεν είχα κίνητρο, πιστεύω ότι έφτασε πολύ αργά στη Ferrari. Δεν έχει δει όλα αυτά τα 5 χρόνια που ξόδεψα εδώ και που πάλευα για σε κάθε αγώνα και για πρωταθλήματα.

Κάτι ακόμα που έχει ενοχλήσει τον “El Nano” είναι η πρόταση “Η Scuderia Ferrari αποφάσισε να εναποθέσει τις ελπίδες της στο νεότερο πολλαπλό πρωταθλητής στην ιστορία της Formula 1“. Ο 33χρονος λέει γι’ αυτό ότι δεχόταν μεγάλη πίεση από τον Mattiacci για να παραμείνει στη Ferrari και πως τότε δεν ήταν “μεγάλος”.

Σίγουρα ήμουν πολύ μεγάλος όταν με πίεζε ν’ ανανεώσω μέχρι τη Monza. Συνέχιζε να με πιέζει και να μιλάμε πολύ, και ακόμα και την τελευταία στιγμή είχα πολλές κλήσεις και e-mais, τα οποία έχω ακόμα στον υπολογιστή μου. Πιθανώς, τότε δεν ήμουν πολύ μεγάλος, αλλά, όταν πήρα την απόφασή μου, έπρεπε να βρει έναν άλλον οδηγό.

Keywords
Τυχαία Θέματα