Επιστροφή στην κορυφή θέλει για το 2013 ο Massa

Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, η απόδοση του Felipe Massa ήταν περισσότερο από απογοητευτική. Ο Βραζιλιάνος πήρε μόλις 25 βαθμούς στου πρώτους 11 αγώνες, ωστόσο, στο δεύτερο μισό, ο 31χρονος ήταν πολύ καλύτερος, πιο γρήγορος και πιο σταθερός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 97 βαθμούς σε 9 αγώνες, μ’ ένα μονοθέσιο που δεν είχε την ανταγωνιστικότητα που θα έπρεπε.

Ο οδηγός της Scuderia θέλει επιστροφή στην κορυφή για τους Ιταλούς, ώστε να μπορέσουν να δώσουν τη χαρά που ζητούν εδώ και 4 χρόνια οι οπαδοί τους.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για ‘μένα,

ειδικά στο ξεκίνημα, όταν δεν μπορέσαμε να βρούμε τρόπο για να προχωρήσουμε μπροστά με το μονοθέσιό μας. Το δεύτερο μισό ήταν πολύ διαφορετικό: ήμουν πιο ανταγωνιστικός, και, εξαιτίας της δύναμης που πήρα από τους οπαδούς, κατάφερα να επιστρέψω εκεί που ήμουν πριν.

Τώρα, έχω τα περισσότερα κίνητρα από ποτέ: το δεύτερο μισό ήταν σαν να προπονούμαστε για την επόμενη χρονιά. Το 2013, θέλω πραγματικά να επιστρέψουμε εδώ και να γιορτάσουμε μαζί με όλους τους οπαδούς.

Ο Massa θα πρέπει να γίνει πιο ανταγωνιστικός, ώστε να μπορέσει να κόβει βαθμούς από τους αντιπάλους τού Fernando Alonso, για να τον βοηθήσει να φτάσει στο πρώτο του πρωτάθλημα με τη Ferrari, γιατί, κακά τα ψέματα, ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί ν’ ανταγωνιστεί τον Ferni.

Keywords
Τυχαία Θέματα