Επιβεβαιώθηκε η παραγωγής της BMW X4 στη Αμερική – BMW 1-Series Exclusive & Sport Editions

Η BMW επιβεβαίωσε και επίσημα, ότι θα βγάλει στη παραγωγή της X4 η οποία θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της στη πόλη Spartanburg της Νότιας Καρολίνας. Η BMW θα επενδύσει 705 εκατ. ευρώ για να αναβαθμίσει το εργοστάσιο, ώστε αυτό να μπορεί να κατασκευάζει το νέο μοντέλο το οποίο θα βγει στην αγορά το 2014.

Το αυτοκίνητο θα βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα της X3 με στιλιστικές επιρροές από την Χ6 και θα τεθεί αντιμέτωπο με τα Porsche

Cajun και Range Rover Evoque. Θα έχει μήκος 4.65 μέτρα και μηχανικά θα διαθέτει μια γκάμα 6 τετρακύλινδρων και εξακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, παρόμοιων με αυτούς της νέας X3, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω 3 κιβωτίων (6τάχυτο μηχανικό, 7τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη αλλά και με το νέο 8-τάχυτο Steptronic). Φυσικά θα υπάρξει και Μ έκδοση η οποία θα διαθέτει twin turbo κινητήρα.

Επίσης η BMW ανακοίνωσε και τις ειδικές εκδόσεις Exclusive & Sport για την BMW 1-Series Coupe και Cabrio. H έκδοση Sport είναι για την coupe Σειρά 1 και φορά το bodykit του τμήματος M, μαύρη γυαλιστερή γρίλια και είναι βαμμένη σε “Carbon Μεταλλικό Μαύρο” χρώμα. Φορά σπορ αναρτήση, σκουρόχρωμα πίσω φωτιστικά σώματα και 17″ ή 18″ ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό τοποθετήθηκε το τιμόνι της Μ, ανοξείδωτα πεντάλ, νέα πατάκια, μπλε ραφές και αλουμινένια διακοσμητικά.

Η έκδοση Exclusive είναι για την Cabrio Σειρά 1, είναι βαμμένη σε γκρι μεταλλικό χρώμα (υπάρχουν διαθέσιμα επίσης 5 χρώματα), χρωμιομένη γρίλια, ασημένιους καθρέπτες ενώ στο εσωτερικό έχουνε τοποθετηθεί “Boston” δερμάτινα καθίσματα, σπορ τιμόνι, μαρσπιέ και διακοσμητικά από βουρτσισμένο αλουμίνιο, ενώ υπάρχουν και ξύλινα “Fineline Anthracite” διακοσμητικά.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα