Έρχονται περισσότερα από τη Mercedes, λέει ο Hamilton

21:02 6/4/2013 - Πηγή: AutoBlog

Ο αγώνας της Μαλαισίας ήταν πολύ σημαντικός για τη Mercedes, διότι έδειξε ότι η W04 είναι ένα γρήγορο και πολλά υποσχόμενο μονοθέσιο, καθώς τα πήγε πολύ καλά σε μία πολύ “τεχνική” πίστα που έχει πολλές απαιτήσεις από το μονοθέσιο. Σύμφωνα με τον Lewis Hamilton, υπάρχουν περισσότερα που θα έρθουν στους επόμενους αγώνες, ξεκινώντας από την Κίνα, όπου θα έχουν αναβαθμίσεις.

Είχαμε ένα καλύτερο ξεκίνημα απ’ ό,τι περιμέναμε

και το να τερματίζουμε στην 5η και 3η θέση, είναι πραγματικά θετικό. Ξέρω ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα να έρθουν, γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να πιέζουμε για την βελτίωση του μονοθεσίου. Θα είμαι στο εργοστάσιο αυτό το Σαββατοκύριακο και ανυπομονώ ν’ ακούσω τι έχουν να μου πουν για τη δουλειά που έχει γίνει σ’ αυτές τις εβδομάδες και τις αναβαθμίσεις που θα έχουμε στην Κίνα.

Ο Hamilton πάντα έχει καλούς αγώνες στην Κίνα, σε μια πίστα που του αρέσει, ενώ και ο Nico Rosberg έχει πολύ καλές αναμνήσεις από τη Shanghai: πέρυσι, πήρε την πρώτη νίκη για τη Mercedes· το 2011, τερμάτισε στην 5η θέση· το 2010 ανέβηκε στο βάθρο, καθώς τερμάτισε πίσω από τις δύο McLaren, σ’ εκείνον τον συναρπαστικό αγώνα. Ας δούμε τι είπε αυτός για το Grand Prix που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο:

Ταξιδεύω στην Κίνα την επόμενη εβδομάδα με πολύ καλές αναμνήσεις από τη πρώτη μου νίκη στη Formula 1, πέρυσι, κι έχοντας την πρωτοπορία του αγώνα στα περασμένα τρία χρόνια. Μου αρέσει η πίστα στη Shanghai κι έχω ένα θετικό συναίσθημα πηγαίνοντας εκεί με το μονοθέσιο που έχουμε τώρα. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να βελτιώσει το μονοθέσιο από τότε που επιστρέψαμε από τη Μαλαισία, και θα είμαι στο εργοστάσιο τη Δευτέρα, για να ολοκληρώσω την προετοιμασία μου στον προσομοιωτή για τους επόμενους δύο αγώνες.

Είχαμε ένα δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν, και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να συνεχίζουμε να πιέζουμε κι ελπίζω να πάρουμε κάποια καλά αποτελέσματα στην Κίνα και το Μπαχρέιν.

[Πηγή: Mercedes AMG]

Keywords
Τυχαία Θέματα