Έρευνα δείχνει τι αυτοκίνητο προτιμούν οι γυναίκες να οδηγούν οι άντρες [w/video]

Στο Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μία έρευνα, σύμφωνα με την οποία ζητήθηκε από 2.000 ενήλικες, να πουν την άποψη τους σχετικά με το τι πιστεύουν για τους άλλους οδηγούς, με την άποψη να βασίζεται αποκλειστικά στην επιλογή του αυτοκινήτου.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την έρευνα το 48% των ανδρών, ήταν πεπεισμένοι οτι ένα ακριβό αυτοκίνητο, τους έκανε πιο ελκυστικούς για το αντίθετο φύλο. Πολύ κακώς πιστεύουν έτσι όμως, διότι το 53% των γυναικών δεν εντυπωσιάζεται από κάτι τέτοιο, αντίθετα τους θεωρούν αλαζόνες, ενώ το 44% τους θεωρούν εγωκεντρικούς

και το 38% επικίνδυνους όταν οδηγούν.

Οι γυναίκες, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, δείχνουν μία αίσθηση ασφάλειας για τα sedan αυτοκίνητα, και θεωρούν τους άντρες που τα οδηγούν εργατικούς και πιο προσεκτικούς οδηγούς.

Ακόμη, οι άντρες που οδηγούν πράσινα αυτοκίνητα θεωρούνται σύμφωνα με τις γυναίκες, ευσυνείδητοι, ευφυείς και τους παρέχουν περισσότερη ασφάλεια κατά την οδήγηση.

Δεν θα σχολιάσω κάτι από όσα σου είπα, γιατί είμαι και εγώ γυναίκα και μπορεί να με παρεξηγήσεις, αλλά θα σου πρότεινα να δεις το παρακάτω βίντεο και να μου πεις την γνώμη σου.

[Πηγή: Motors.co.uk]

Keywords
Τυχαία Θέματα