Εξοικονόμηση καυσίμου σχεδόν σε όλο τον αγώνα για τη McLaren!

Η MP4-27 δείχνει να είναι ένα πολύ γρήγορο μονοθέσιο. Περιμέναμε να το διαπιστώσουμε και στον αγώνα, διότι στις κατατακτήριες της Αυστραλίας, το βρετανικό μονοθέσιο δεν είχε αντίπαλο. Στον αγώνα, η Red Bull είχε πολύ καλύτερο ρυθμό απ’ ό,τι στον έναν γύρο, δείχνοντας ικανή ν’ ανταγωνιστεί τα McLaren, αλλά όχι να παλέψει για τη νίκη.

Ωστόσο, στον αγώνα, δεν είδαμε την πραγματική ταχύτητα των McLarens. Όπως αποκαλύπτει ο Πρόεδρος της

ομάδας, Martin Whitmarsh, οι Jenson Button και Lewis Hamilton έκαναν εξοικονόμηση καυσίμου από πολύ νωρίς, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο γρήγοροι όσο μπορούσαν να είναι.

Από τον 8ο γύρο, κάναμε σοβαρή εξοικονόμηση καυσίμου. Αν δεν το είχαμε κάνει, δε θα τερμάτιζε κανένα μονοθέσιο. Είχαμε λιγότερα καύσιμα. Νομίζω ότι, χωρίς αμφιβολία, θα μπορούσαμε να ήμασταν λίγο πιο γρήγοροι. Είχαμε ένα γρήγορο μονοθέσιο, και έπρεπε να είχαμε κάνει το 1-2, αλλά δεν είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα. Αν είχαμε καλέσει έναν γύρο μετά τον Lewis, τότε θα είχε μείνει μπροστά από τον Seb.

Επιπλέον, ο Βρετανός τονίζει ότι για να μπορέσουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, θα πρέπει να βελτιώνουν συνεχώς το μονοθέσιό τους, επισημαίνοντας ότι αυτό είναι στο χέρι τους.

Μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα αν βελτιώνουμε το μονοθέσιο μ’ έναν αρκετά γρήγορο ρυθμό. Λοιπόν, αυτός είναι που έχουμε θέσει σαν στόχο. Έχουμε δύο φανταστικούς οδηγούς και μια δυνατή ομάδα, και τώρα είναι το χέρι μας. Ξέρουμε ότι έχουμε να βελτιώσουμε το μονοθέσιο αγώνα με τον αγώνα.

Μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το μονοθέσιο, να μην κάνουμε λάθη και να είναι αξιόπιστο. Δεν υπάρχει κανέναν λόγος, για να μην το κάνουμε αυτό.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα