Φήμες: Ο Lowe στη Mercedes, στο τέλος τού 2013

Δεν έχουν σταματήσει οι φήμες που θέλουν τον νυν Τεχνικό Διευθυντή της McLaren, Paddy Lowe, να υπογράφει συμβόλαιο με τη Mercedes στο τέλος τού 2013, εν όψει της εποχής των turbo V6 κινητήρων. Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian,

o Βρετανός δε θα βρεθεί στην Αυστραλία, καθώς θα βρίσκεται σε διαρκή “άδεια” για όλο το 2013, για να μη δώσει μυστικά της McLaren στη Mercedes.

Ο Ross Brawn, Πρόεδρος της Mercedes AMG, έχει δηλώσει πως η θέση του δεν κινδυνεύει από κανέναν, με τη βρετανική εφημερίδα να ισχυρίζεται ότι ο Lowe ίσως να μην πάει στο Brackley, αλλά αυτό μπορεί να γίνει στην περίπτωση που η γερμανική ομάδα σημειώσει τεράστια πρόοδο φέτος.

Ο 50χρονος, αν τελικά φύγει από το Woking στο τέλος τού 2013, θα κλείσει έναν κύκλο διάρκειας 20 ετών στη βρετανική ομάδα, και, παράλληλα, θα είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη για τη Mercedes, διότι είναι ένας πολύ ικανός τεχνικός με πολύ καλό μυαλό. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Πρόεδρος της McLaren Racing, Martin Whitmarsh, έχει παραδεχτεί ότι το μέλλον τού Lowe δε θεωρείται βέβαιο.

Οι φήμες έχουν “βρει” και τον αντικαταστάτη του στη McLaren, που μπορεί να είναι ο James Allison, νυν Τεχνικός Διευθυντής της Lotus. Βέβαια, θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί, και αν ο Lowe ακολουθήσει τον Lewis Hamilton.

[Πηγή: Guardian]

Keywords
Τυχαία Θέματα