Η Aston Martin του James Bond “έπιασε” τα €3.13 εκ.

Κάποιοι μάλλον ήθελαν πάρα πολύ να νιώσουν λίγο James Bond γιατί η Aston Martin DB10 που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα του Spectre και στη συνέχεια, κατέληξε να δημοπρατείται από τον οίκο Christie’s, έφτασε τα €3.13 εκατομμύρια – ενώ η αρχική εκτίμηση δεν ξεπερνούσε τα €1.3 εκατομμύρια!

Να θυμίσουμε ότι για τα γυρίσματα του Spectre κατασκευάστηκαν 10 DB10. Από αυτές, δύο καταστράφηκαν στη Ρώμη και άλλες 5 κατέληξαν πολύ “μεταχειρισμένες”. Οπότε μένουν 3. Μία θα μείνει στην κατοχή της

Eon Productions και μία θα κρατήσει φυσικά η Aston Martin. Οπότε μένει 1. Αυτή που δημοπρατήθηκε. Η συγκεκριμένη DB10, διαθέτει αμάξωμα από ανθρακονήματα και τον ατμοσφαιρικό V8 των 4.7 λίτρων της V8 Vantage αλλά εκτός από την τιμή της, έχει ένα ακόμα σημαντικό μειονέκτημα. Δεν είναι street-legal. Μικρό το κακό φαντάζομαι… Τέλος, να αναφέρουμε ότι τα έσοδα από την δημοπρασία του αυτοκινήτου και των υπολοίπων αναμνηστικών της ταινίας, έφτασαν τα €3.59 σχεδόν εκατομμύρια και θα πάνε εξ ολοκλήρου στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα