Η Ferrari εμπιστεύεται τον Massa, ο οποίος αλλάζει σελίδα…

Η Ferrari συνεχίζει να υποστηρίζει τον Felipe Massa, παρόλο που έχει πολύ καιρό να δείξει την ταχύτητά του, αλλά και τα χτυπήματα που δέχεται από τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας. Αυτή τη φορά, είναι ο Πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, που δηλώνει ότι δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη προς τον 30χρονο οδηγό, ο οποίος δεν έχει ανέβει στο βάθρο εδώ και 23 αγώνες, από το Grand Prix της Κορέας, το 2010!

Έχουμε μεγάλη

εμπιστοσύνη στον Massa. Και αυτή τη στιγμή, δεν βλέπω πολλούς ελεύθερους οδηγούς εκεί έξω.

Πάντως, το γεγονός ότι ο Montezemolo αναφέρεται σ’ ελεύθερους άλλους οδηγούς, δε δείχνει να εμπιστεύεται όσο λέει τον Massa. Δηλώσεις, όμως, έχουμε και από τον οδηγός της Scuderia, ο οποίος τονίζει ότι ήρθε η ώρα ν’ αλλάξει σελίδα…

Είμαι απογοητευμένος, δεν το αρνούμαι. Το να μην παίρνεις κανέναν βαθμό σε δύο αγώνες πονάει, αλλά τώρα, είναι ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που περνάω από μία δύσκολη στιγμή, και γνωρίζω καλά ότι τα πράγματα μπορούν ν’ αλλάξουν γρήγορα, αλλά τώρα, είναι η στιγμή να κάνω τα πάντα, για να βάλω ένα τέλος σ’ αυτή την αρνητική περίοδο.

Αισθάνομαι ότι υπάρχει εμπιστοσύνη γύρω από ‘μένα, ότι η ομάδα είναι ενωμένη, για να με υποστηρίζει, και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τώρα, θέλω να το μετατρέψω αυτό σε αποτελέσματα, για να τους το ανταποδώσω. Θέλω να πράγματα να ξαναγίνουν φυσιολογικά, σε μια κατάσταση που μπορώ να δείξω το ταλέντο μου, όπως κάνω πάντα και η ομάδα ξέρει ότι μπορώ να κάνω.

Μήπως, Felipe, αντί γι’ αλλαγή σελίδας, πρέπει ν’ αλλάξεις βιβλίο;
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα