Η Fisker έδωσε αναγκαστική άδεια άνευ αποδοχών στους υπαλλήλους της

Η Fisker βρίσκεται σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση, αφού πλέον αναγκάστηκε να δώσει άδεια άνευ αποδοχών μιας εβδομάδας στους υπαλλήλους της έτσι ώστε να εξοικονομήσει χρήματα. Η Fisker, θέλοντας να υποβαθμίσει το γεγονός, δήλωσε ότι οι εβδομαδιαίες απολύσεις είναι κάτι το σύνηθες στον τομέα των αυτοκινητοβιομηχανιών, αλλά πίσω από τις λέξεις τις Fisker, δεν κρύβεται ο Αλέξης, αλλά το γεγονός ότι μαζεύει χρήματα ώστε να αποπληρώσει τη δόση του δανείου που έχει πάρει από το Αμερικάνικο Υπουργείο Ενέργειας.

Παραμένει ασαφές το αποθεματικό που έχει η εταιρία στα ταμεία της, αλλά αν

αναλογιστεί κανείς ότι η ίδια έχει να κατασκευάσει και να πουλήσει νέο Karma για περισσότερους από έξι μήνες λόγω της πτώχευσης της A123 Systems, της εταιρίας που της προμήθευε με μπαταρίες, σίγουρα δεν θα υπάρχουν αρκετά εκατ. δολάρια.

Αρκετές κινέζικες εταιρίες έχουν δείξει ενδιαφέρον για να εξαγοράσουν τη Fikser, αλλά με όλη αυτή την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί μετά και την παραίτηση του Henrik Fisker, οι Κινέζοι κάνουν πίσω, λόγω των φόβων τους σχετικά με το ενδεχόμενο μιας περιπλοκής που θα μπορούσε να δημιουργηθεί σχετικά με το δάνειο της Fisker που έχει πάρει από το Αμερικάνικο Υπουργείο Ενέργειας.

[Πηγή: Autonews]

Keywords
Τυχαία Θέματα