Η Ford θα παρουσιάσει νέα αυτοκίνησα σε ειδική εκδήλωση “Go Further” στο Άμστερνταμ στις 6 Σεπτεμβρίου

16:03 4/9/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Ford ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει τις λεπτομέρειες μιας σημαντικής επιτάχυνσης στο λανσάρισμα νέων προϊόντων στην Ευρώπη στην ειδική εκδήλωση “Go Further” στο Άμστερνταμ στις 6 Σεπτεμβρίου. Λογικά η εκδήλωση γίνεται ώστε να δούμε το νέο Ford Mondeo.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο νέο Ziggo Dome θα είναι ο Alan Mulally, CEO

της Ford, ο Stephen Odell, Chairman της Ford Ευρώπης, και άλλα ανώτερα στελέχη της Ford.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Ford έχει προγραμματίσει την παγκόσμια παρουσίαση μιας σειράς νέων οχημάτων και τεχνολογιών για την Ευρώπη, αξιοποιώντας την παγκόσμια στρατηγική One Ford της εταιρίας. Ο Odell δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες ενός από τα μεγαλύτερα λανσαρίσματα νέων προϊόντων και τεχνολογιών στην ιστορία της Ford Ευρώπης με πελάτες, εμπόρους, εργαζομένους και μέσα ενημέρωσης σ’ αυτή τη μοναδική εκδήλωση.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Ford θα κατασκευάσει νέο φθηνό μικρό sedan αυτοκίνητο πόλης για την αγορά της Κίνας το οποίο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της στη πόλη Hangzhou και θα κοστίζει κοντά στις 10.000 δολάρια, ενώ η Ford Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι η FPV (Ford Performance Vehicles), η οποία μέχρι σήμερα ήταν μια κοινοπραξία μεταξύ της Prodrive (51%) και της Ford Αυστραλίας (49%), απορροφήθηκε πλέον από την Ford Αυστραλίας.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα