Η Land Rover εξετάζει ακόμη τo Range Rover Evoque Cabrio

Τον Μάρτιο του 2012, η Land Rover είχε παρουσιάσει το Range Evoque Cabrio Concept, το οποίο τελικά ίσως περάσει στη παραγωγή, αφού η απόφαση αυτή θα παρθεί από τα μεγάλα κεφάλια της εταιρίας μέσα στο επόμενο σύντομο διάστημα.

Αυτό δήλωσε ο John Edwards, επικεφαλής της Land Rover, κατά

τη διάρκεια μιας συνάντησης της εταιρίας του, στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού που πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη. Ο Edwards εξέφρασε την άποψη πως το Evoque Cabrio είναι ένα μοντέλο-ευκαιρία γι’αυτούς, και είναι πολύ κοντά στο να αποφασίσουν αν το περάσουν στη παραγωγή. Φυσικά τα πάντα θα εξαρτηθούν αν το μοντέλο θα κάνει εμπορική επιτυχία έτσι ώστε να καλύψει το κόστος ανάπτυξης, με την Land Rover να έχει βάλει τα μολύβια κάτω κάνοντας μαθηματικά, ώστε να διαπιστώσει αν το Evoque Cabrio θα της αποφέρει κέρδη.

Οι φήμες το θέλουν να κυκλοφορεί στην αγορά το 2014 και θα φορά και το 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF. To πρωτότυπο βασίζεται πάνω στο τρίπορτο Evoque και διαθέτει μια μαλακή αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή ενώ πατά πάνω σε ζάντες διαστάσεων 21″. Διαθέτει το σύστημα Roll Over Protection System (ROPS) το οποίο προστατεύει τους επιβάτες σε περίπτωση ανατροπής. Μηχανικά θα είναι διαθέσιμο με τους ίδιους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που εξοπλίζεται το Evoque.



[Πηγή: Caradvice]

Keywords
Τυχαία Θέματα