Η McLaren προστατεύει τους μηχανικούς της

Ακόμα και ο πιο φανατικός εχθρός της McLaren δε φανταζόταν ότι η βρετανική ομάδα θα έχει τόσα προβλήματα φέτος, ειδικά αν κοιτάξουμε την περσινή σεζόν, όπου η MP4-27 ήταν ένα πάρα πολύ γρήγορο μονοθέσιο, αλλά είχε προβλήματα αξιοπιστίας. Το κακό για τη McLaren είναι ότι τα πράγματα δε φαίνεται να βελτιώνονται, συνεπώς η φετινή χρονιά θεωρείται τελειωμένη και καλό είναι οι μεγάλη πλειοψηφία των τεχνικών να πέσει στην MP4-29, για να είναι έτοιμη στο πολύ σημαντικό 2014.

Ο

Αγωνιστικός Διευθυντής τής ομάδας, Sam Michael, λέει ότι η ομάδα τού Woking δε θα γίνει μπαμπούλας και θ’ αρχίσει ν’ απολύει κόσμο, διότι γνωρίζει ότι αυτοί οι μηχανικοί ξέρουν πώς να κάνουν γρήγορο ένα μονοθέσιο.

Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί μπορεί ν’ απολύσεις τους λάθος ανθρώπους. Επίσης, οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό το μονοθέσιο είναι μέρος αυτής της εταιρείας κι έχουν δεσμευτεί γι’ αυτό που κάνουν.

Είναι πολύ καλοί μηχανικοί και σχεδιαστές, που έχουν σχεδιάσει πολύ καλά αυτοκίνητα στο παρελθόν και είναι οι καλύτεροι στο να διορθώσουν ένα μονοθέσιο και να κατασκευάσουν ακόμα ένα πολύ καλό μονοθέσιο στο μέλλον.

Ο Michael υποστηρίζει πως το 2013 δεν έχει τελειώσει ακόμα, και πως συνεχίζουν να εργάζονται πάνω στη βελτίωση της MP4-28, παρόλο που το μονοθέσιο του 2014 θα είναι πολύ διαφορετικό και η φετινή σεζόν δείχνει τελειωμένη γι’ αυτούς.

Δε νομίζω ότι φτάνεις σ’ ένα σημείο που ξεγράφεις. Πάντα θα πιέζουμε για τη βελτίωση του αυτοκίνητου, για να πάρουμε καλά αποτελέσματα μέχρι το τέλος. Όσον αφορά τα νέα κομμάτια για το μονοθέσιο, τον Αύγουστο, τα εργοστάσια θα κλείσουν και θα είναι λογικό για τις περισσότερες ομάδες να ξεκινήσουν ν’ αφοσιωθούν ολοκληρωτικά στ’ αυτοκίνητα του 2014.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα