Η Michelin χορηγός και φέτος του Rally Acropolis

Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 ξεκινά το ιστορικό και για 59 χρόνια εθνικό μας rally, το Rally Acropolis 2013, αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC, και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου. Στο Ζάππειο στις 31 Μαΐου,

στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης ενώπιον επισήμων, διοργανωτών, των 50 συμμετεχόντων πληρωμάτων και φίλων της αυτοκίνησης.

Η Michelin , Επίσημος Χορηγός για χρόνια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος WRC, θα δώσει το παρών και φέτος στο Rally Acropolis 2013. Η ελληνική θυγατρική εταιρία της Michelin θα στηρίξει όπως κάθε χρόνο την διοργάνωση του Rally Acropolis και θα έχει παρουσία στην τελετή έναρξης με περίπτερο στο χώρο του Ζαππείου, αλλά και στον χώρο υποδοχής των αγωνιστικών αυτοκινήτων στο Λουτράκι.

Συγκεκριμένα, στο χώρο του service park στο Λουτράκι, η Michelin θα φιλοξενήσει σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, τους φίλους της μάρκας από Παρασκευή 31 Μαΐου έως Κυριακή 2 Ιουνίου. Κατά την διάρκεια του αγώνα, στον χώρο αυτό θα πραγματοποιηθούν από την Michelin ειδικές προωθητικές και διαδραστικές ενέργειες και θα δοθούν αναμνηστικά δώρα.

[Πηγή: Michelin]

Keywords
Τυχαία Θέματα