Η Nissan ετοιμάζει το Kicks για τους Ολυμπιακούς του 2016

Η Nissan παρουσίασε το Kicks concept το 2014 και αν αληθεύουν τα τελευταία δημοσιεύματα, θα το περάσει στην παραγωγή το 2016. Γιατί το 2016; Γιατί το 2016 θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Rio de Janeiro και αρχικά, η αγορά του Kicks θα είναι η Βραζιλία.

Επίσης,

η Nissan δεν θέλει να μείνει πίσω στην κατηγορία των Honda HR-V και Jeep Renegade που παρουσιάζουν εξαιρετικές πωλήσεις στην Βραζιλία.

Είναι ένα διασκεδαστικό, αλλά ταυτόχρονα σοβαρό αυτοκίνητο. Είναι σχεδιασμένο ώστε να έχει την εμφάνιση ενός premium αυτοκινήτου που μαγνητίζει τα βλέμματα και να είναι ένα αυτοκίνητο του οποίου οι ιδιοκτήτες είναι περήφανοι.

Δήλωσε ο Shiro Nakamura, αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Nissan. Σε αυτό το σημείο, δεν έχουμε πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το concept, είχε μήκος 4.3 μέτρα, πλάτος 1.8 μέτρα και ύψος 1.6 μέτρα. Είναι δηλαδή περίπου 18 εκατοστά μακρύτερο από το Juke. Όσον αφορά στους κινητήρες, το Kicks αναμένεται να προσφέρεται με έναν 1800άρη βενζινοκινητήρα, συμβατό με αιθανόλη. Δεν γνωρίζουμε επίσης αν θα πωλείται εκτός της Λ. Αμερικής…

Keywords
Τυχαία Θέματα