Η Nissan περιγράφει την επέκταση της Nismo και την κάνει επίσημο υπο-brand της

Η Nissan φέρεται να εργάζεται προς την κατεύθυνση να μετατρέψει τη Nismo σε επίσημο υπο-brand της στα πρότυπα της AMG με την Mercedes-Benz, το οποίο σημαίνει ότι κάθε αυτοκίνητο με το σήμα της Nismo θα έχει αυξημένη ιπποδύναμη κατά 10%, αναβαθμισμένη ανάρτηση και φρένα, ενώ θα προσφέρονται και αισθητικές αναβαθμίσεις, όπως χαμήλωμα του αμαξώματος, κόκκινα καπάκια

στους εξωτερικούς καθρέφτες και πιο επιθετική μάσκα. Επιπλέον, η Nissan θα επιδιώξει να μεγαλώσει την αξιοπιστία και προβολής της Nismo σαν brand μέσα από μεγαλύτερη προσπάθεια σε διάφορες μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο επικεφαλής παγκόσμιας αγοράς της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Simon Sproule, δήλωσε ότι κοιτώντας ιστορικά οι ιαπωνικές μάρκες έχουν χάσει την αξιοποίηση των αγωνιστικών τους επιδόσεών. Μεγάλη ευθύνη αυτής της δυσκολίας είναι η έλλειψη συνέπειας από μάρκες όπως η Lexus και η Infiniti με τα μοντέλα F-Sport και IPL αντίστοιχα.

Ο Sproule συνέχισε λέγονται ότι πλέον η Nissan ψάχνει για μικρού όγκου οχήματα, με το πρώτα από αυτά να είναι το Juke Nismo που θα ξεκινήσει το επόμενο έτος αλλά άγνωστο ποιο θα ακολουθήσει, με τον επικεφαλή να μην αποκαλύπτει κανένα από τα σχέδια αλλά να δηλώνει ότι θα πρέπει να πληρούν ορισμένα κριτήρια πριν αποκτήσει το σήμα της Nismo.

Ακούγονται πολύ καλά νέα για εμάς αλλά θα εξαρτηθούν και από τις τιμές τους, όπως και να έχει τα αναμένουμε.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα