Η Red Bull μπορεί να κυριαρχήσει και φέτος, λέει ο Lauda

20:47 5/5/2012 - Πηγή: AutoBlog

Φέτος, η Red Bull Racing δεν έκανε το ξεκίνημα της προηγούμενης σεζόν, καθώς χρειάστηκε 4 αγώνες για να φτάσει στη πρώτη της νίκη για το 2012. Αυτό συμβαίνει γιατί η RB8 δεν είναι τόσο ανταγωνιστική όσο η RB7, η οποία πολύ σπάνια έβρισκε κάποιο αντίπαλο. Οι δοκιμές στο Mugello ήταν χρήσιμες για την αυστριακή ομάδα, σύμφωνα με τον Sebastian Vettel,

και ο Niki Lauda, 3 φορές πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, πιστεύει ότι η Red Bull μπορεί να κυριαρχήσει και τη φετινή σεζόν.

Μετά το Μπαχρέιν, η Red Bull και ο Vettel έχουν επιστρέψει. Στο Μπαχρέιν, έκαναν το μονοθέσιο και τα ελαστικά να δουλέψουν σωστά για πρώτη φορά, και κέρδισαν. Θα έχουν βελτιώσει ακόμα περισσότερο το μονοθέσιο στο Mugello, επομένως τεράστιες δυνατότητες γι’ ακόμα μία κυρίαρχη σεζόν. Ο φυσητός διαχύτης ήταν το μεγάλο πλεονέκτημα της Red Bull, αλλά παρ’ όλα αυτά, η Red Bull είναι η ομάδα που πρέπει να νικήσουν.

Η κατάσταση στην κορυφή δεν είναι σταθερή, οπότε δεν μπορούν να γίνουν εύκολα προβλέψεις. Θα πρέπει να περιμένουμε, για να δούμε αν οι ισχυρισμοί του Lauda αποδειχθούν σωστοί.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα