Η Rolls-Royce πούλησε όλες τις Phantom Dragon Collection στη Κίνα

Χρόνια του Δράκου στη Κίνα το 2012 και η Rolls-Royce θέλοντας να το γιορτάσει είχε ανακοινώσει ότι θα κατασκευάσει την Phantom Dragon Collection. Σχεδιάστηκε για να γιορτάσουν το “υπέρτατο σύμβολο εξουσίας, ευημερίας και καλής τύχης” και οι Phantom αυτές διαθέτουν τον δράκο ραμμένα στα προσκέφαλα καθώς και στην κεντρική κονσόλα όπου φωτίζεται το logo “Year of the Dragon 2012.” Το πακέτο είναι διαθέσιμο τόσο στην Phantom όσο και

στην Phantom με το μακρύ μεταξόνιο και οι μόνες αλλαγές στο εξωτερικό των εκδόσεων να είναι οι διπλές χρυσές γραμμές και ο χρυσός δράκος.

Αναρωτιέσαι πόσο κοστίζει στη Κίνα; 915.000 ευρώ την ώρα που η “απλή” Phantom “μόλις” 290.000 ευρώ. Οι Κινέζοι φαίνεταί ότι δεν υπολόγισαν καθόλου την τριπλάσια αξία της “Phantom με τον δράκο” ώστε να την κάνουνε δική τους. Η Rolls Royce δυστυχώς δεν έχει αποκαλύψει πόσα αυτοκίνητα έχει πουλήσει στη Κίνα, στην χώρα της οποίας ο αριθμός των εκατομμυριούχων έχει πλέον αυξηθεί, φιγουράροντας πλέον στη τρίτη θέση παγκοσμίως, πίσω από τους Αμερικάνους και την Ιαπωνία. Έτσι, με τις πωλήσεις των υπολοίπων RR να αναμένεται να εκτιναχθούν, οι Άγγλοι αποφάσισαν να ανοίξουν επιπλέον 10 αντιπροσωπείες στη Κίνα, αγγίζοντας έτσι τις 24 έως τα τέλη του 2012.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα