Η Waldow βελτιώνει το Renault Clio RS

10:51 6/4/2016 - Πηγή: AutoBlog

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε βελτιωμένα Renault Clio RS όσο συχνά θα θέλαμε, αλλά ευτυχώς υπάρχουν εταιρίες όπως η Waldow Performance που προσπαθούν να το αλλάξουν αυτό. Η πρόταση του βελτιωτικού οίκου από την Γερμανία, είναι κατά βάση… μπλε!

Πέραν αυτού όμως, το Clio RS που ετοίμασε η Waldow είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Μικρές αλλαγές έχουν γίνει στον εμπρός προφυλακτήρα ενώ στο

πίσω μέρος, ξεχωρίζει η τεράστια αεροτομή και η νέα εξάτμιση. Το πακέτο δε, συμπληρώνουν οι νέες ζάντες ελαφρού κράματος μαύρου χρώματος.

Μεγαλύτερες όμως είναι οι τροποποιήσεις σε άλλους τομείς. Για παράδειγμα, τα εμπρός καθίσματα έχουν αντικατασταθεί από νέα, bucket ενώ οι ζώνες ασφαλείας είναι πλέον 4 σημείων και συνδέονται στο κόκκινο roll-cage που έχει τοποθετηθεί και στην ουσία “καταργεί” το πορτ-μπαγκάζ και τις πίσω θέσεις.

Όσον αφορά στα μηχανικά, χάρη στο νέο πρόγραμμα και την νέα εξάτμιση, ο υπερτροφοδοτούμενος 1600άρης του Clio RS αποδίδει πλέον 220 άλογα. Για να περάσουν αυτά στον δρόμο και για να στρίβει ο Γάλλος ακόμα καλύτερα, η ανάρτηση έχει αντικατασταθεί από ένα σετ ρυθμιζόμενων coilovers της KW ενώ η ακαμψία του εμπρός μέρους έχει βελτιωθεί με μία μπάρα θόλων. Τέλος, τα φρένα είναι της Brembo. Το συγκεκριμένο πακέτο, κοστίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ €41.000 ενώ αν δεν σου είναι αρκετό, τότε να σε ενημερώσω ότι η Waldow Performance ήδη δουλεύει πάνω σε ένα νέο kit για τον κινητήρα.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα
Waldow,Renault Clio RS