Η ανοιχτή, Ferrari 488 GTS έρχεται στη Φρανκφούρτη. Ετοιμάζεται και η 488 Scuderia

Ολλανδικά μέσα, έμαθαν από πηγές κοντά στη Ferrari ότι η ανοιχτή έκδοση της 488 GTB που λογικά θα ονομαστεί 488 GTS, θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Όπως είναι φυσικό, η 488 GTS θα δανείζεται το powertrain της 488 GTB που σημαίνει

ότι θα κινείται από τον ίδιο twin-turbo V8 των 3.9 λίτρων που αποδίδει 670 άλογα και 760 Nm ροπής. Με δεδομένο ότι δεν γνωρίζουμε το βάρος της GTS, περιμένουμε τις επιδόσεις να είναι είτε ίδιες –3 δευτερόλεπτα για το 0-100 και τελική 330 km/h- είτε ελάχιστα χειρότερες. Να σημειώσουμε επίσης πως ένα πρωτότυπο της 488 GTS, είδαμε και ακούσαμε να κυκλοφορεί έξω από το εργοστάσιο της Ferrari, στις αρχές του Μαΐου.

Εκτός όμως από την ανοιχτή 488, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Ιταλική εταιρία ετοιμάζει και την σκληροπυρηνική έκδοση του μοντέλου. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις εκδόσεις, το βάρος θα πέσει, η ιπποδύναμη θα ανέβει και το αμάξωμα θα φορέσει ένα πιο επιθετικό bodykit. Σε αυτό το σημείο, δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η 488 Scuderia –ούτε φυσικά αν ονομαστεί έτσι, GTO κανείς; Να ακούω στοιχήματα-, αλλά δεν πιστεύουμε ότι θα λανσαριστεί πριν το 2017.

Bonus! Δες και μερικά renderings από το πως θα μπορούσε να είναι η σύγχρονη εκδοχή της Ferrari Daytona.

Keywords
Τυχαία Θέματα