O Gerard Lopez απαντά στον Kimi Raikkonen

Μέτα τις δηλώσεις του Raikkonen, ότι ο λόγος που έφυγε από τη Lotus ήταν η μη πληρωμή του μισθού του, έρχεται να μιλήσει ο ιδιοκτήτης της Lotus, Gerard Lopez και να δηλώσει χαρακτηριστικά:

Αυτός θα πάρει τα χρήματά του, όπως και τα προηγούμενα χρόνια και όπως έχει συμφωνηθεί, στο τέλος της σεζόν. Είμαι πολύ μπερδεμένος για τον χρόνο και το περιεχόμενο των δηλώσεων αυτών του Κimi.

Ο Lopez άφησε

να εννοηθεί ότι ο Φιλανδός είναι αχάριστος καθώς η ομάδα του, του έδωσε την ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, στην F1, μετά τη φυγή του το 2009.

Σε αντίθεση με τον Michael Schumacher και την επιστροφή του, αυτός (Raikkonen) είχε ένα μονοθέσιο που του επέτρεψε να κερδίσει. Έχουμε κάνει τα πάντα για να μπορέσει να πετύχει.

Σε άλλη συνέντευξή του ο Lopez, είπε ότι αμφιβάλλει ότι η απόφαση του Raikkonen να φύγει από τη Lotus ήταν μόνο θέμα χρημάτων.

Αν αυτό ήταν το καθοριστικό στοιχείο που δε μένει μαζί μας, θα με εξέπληττε.

Όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια του Raikkonen, το αφεντικό της Lotus Eric Boullier, υπερασπίστηκε την ομάδα του Enstone, ότι οι πληρωμές γίνονται με βάση ότι το προσωπικό και οι προμηθευτές έχουν προτεραιότητα, όσον αφορά την ” ταμειακή ροή “.

Δυστυχώς δεν είμαστε τόσο πλούσιοι όσο κάποιες άλλες ομάδες στο grid.

Μαζί με τον Raikkonen φαίνεται να αποχωρούν και πολλοί μηχανικοί και υπάλληλοι από τη Lotus, καθώς περισσότεροι από είκοσι έχουν στείλει αιτήσεις σε κορυφαίες ομάδες όπως η Ferrari , η Red Bull και η McLaren.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα