Η χριστουγεννιάτικη κάρτια του Ecclestone

Όπως κάνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Bernie Ecclestone, CEO της Formula 1. Το φετινό θέμα τού 82χρονου είναι η μεταγραφή του Lewis Hamilton στη Mercedes, για την οποία αφήνει καθαρά υπονοούμενα, αφού δείχνει τον πρώην οδηγό της McLaren να έχει παρκάρει

την MP4-27, να έχει βγάλει το κράνος του και να κατευθύνεται γεμάτος χαρά σε μια Mercedes, την οποία οδηγεί ο Niki Lauda, μη-εκτελεστικός Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της γερμανικής ομάδας, ενώ, στο κάθισμα του συνοδηγού, βρίσκεται ένα τσουβάλι με δολάρια.

Εμείς έχουμε αναλύσει τους πιθανότερους λόγους που μπορεί να οδήγησαν τον “Billion Dollar Man” στο να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο της Mercedes, και, αν λάβουμε υπόψη μας τα λεγόμενα του Martin Whitmarsh, Προέδρου της McLaren Racing, τα χρήματα δεν είναι ο λόγος αποχώρησης από τη βρετανική ομάδα, καθώς του έκαναν προσφορά που θα τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο οδηγό της Formula 1.

Όπως και να ‘χει, ο Ecclestone, μέσα από αυτή την κάρτα, μας δίνει την εντύπωση ότι πιστεύει πως τα χρήματα ήταν αυτά που οδηγούν τον Hamilton στους Γερμανούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα