Η έναρξη των πωλήσεων του Mitsubishi Outlander PHEV στις Η.Π.Α καθυστερεί

Το Mitsubishi Outlander PHEV δε θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Αμερική και το Καναδά ούτε αυτή τη χρονιά. Η έναρξη των πωλήσεων στην Αμερικάνικη ήπειρο αναμένονταν να ξεκινήσουν το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο του 2016, αλλά σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της εταιρίας το μοντέλο δεν αναμένεται νωρίτερα από το καλοκαίρι

του 2017.

Το Outlander PHEV είχε παρουσιαστεί από τη Mitsubishi στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης αυτή τη χρόνια και όλοι πίστεψαν πως οι πωλήσεις θα ξεκινούσαν φέτος, όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη. Η εταιρία δεν έδωσε εξηγήσεις για τις αιτίες της νέας καθυστέρησης. Ας μη ξεχνάμε ότι το μοντέλο αναμένονταν στις Η.Π.Α. το 2014, αμέσως μετά την έναρξη των πωλήσεων στην Ιαπωνία όμως και τότε αναβλήθηκε. Η τότε επίσημη ανακοίνωση μιλούσε για προβλήματα στην παραγωγή μπαταριών και για κάποια ρυθμιστικά προβλήματα που δεν επέτρεψαν τότε την εισαγωγή του Outlander PHEV στην Αμερική.

Το Outlander PHEV συνεχίζει κανονικά τις πωλήσεις του σε Ευρώπη και Ιαπωνία με επιτυχία και έχει δεχτεί και ένα facelift. Ο crossover χαρακτήρας και η Plug-in τεχνολογία που διαθέτει είναι, ένας συνδυασμός που πιστεύεται ότι θα έχει μεγάλη απήχηση στο αγοραστικό κοινό των Η.Π.Α. Για να δούμε όμως αν θα επαληθευτούν οι προβλέψεις, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα ένα χρόνο, αν δεν υπάρξει στη πορεία καμιά νέα καθυστέρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα