Καμία πρόθεση αποχώρησης από τη McLaren, τονίζει ο πανευτυχής Hamilton

Όταν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παρέα μ’ ένα κορυφαίο μονοθέσιο που έχει κατασκευάσει μία από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες ομάδες της Formula 1, η οποία σ’ έχει κάνει Παγκόσμιο Πρωταθλητή, είναι λογικό να μη θέλεις ν’ αποχωρήσεις απ’ αυτή, αλλά και να είναι πολύ χαρούμενος. Όπως κατάλαβες, αναφέρομαι στον Lewis Hamilton, ο οποίος δηλώνει πως ποτέ δεν ήταν πιο χαρούμενος και πως δε σκέφτεται να φύγει από

τη McLaren.

Δε χρειάζεται να πείσω κανέναν. Η ομάδα κάνει φανταστική δουλειά. Δε θα μπορούσε να ήμουν πιο χαρούμενος στην ομάδα. Δεν νιώθω ότι θα φύγω. Τα πάντα είναι καλύτερα φέτος. Η ομάδα είναι καλύτερη, το αυτοκίνητο είναι καλύτερο, εγώ είμαι καλύτερα. Είχα τον πατέρα μου στην Κίνα και δεν είναι ψέμα: πραγματικά, είμαστε σε πάρα πολύ καλά τώρα. Τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά, κι αυτό φαίνεται από την απόδοσή μου.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2008 είναι, σίγουρα, πιο ανταγωνιστικός απ’ ό,τι πέρυσι, παρόλο που δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα νίκη, ωστόσο έχει τερματίσει τρεις φορές στην τρίτη θέση, κάτι που του έχει δώσει 45 βαθμούς και την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Έχει την ταχύτητα στον έναν γύρο, όμως πρέπει να βελτιώσει τις ρυθμίσεις στην MP4-27 του και τη διαχείριση των ελαστικών. Αν τα κάνει αυτά, τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα για τον φετινό τίτλο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα