Λεπτομέρειες για την Mercedes E-Class Facelift 2013

16:58 4/3/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Mercedes ετοιμάζει την φacelift έκδοση της Mercedes E-Class και σύμφωνα με το Βρετανικό Car, αυτό θα βγει στην αγορά τον Ιανουάριο του 2013. Από σχεδιαστικής πλευράς, η ανανεωμένη E-Class θα διαθέτει νέο μπροστά προφυλακτήρα, νέα φωτιστικά σώματα, νέο καπό και νέα γρίλια. Μερικές

φήμες μιλούν ότι το μπροστά μέρος θα θυμίζει αυτό της νέας A-Class, αν και ακούγεται ότι ριζικές αλλαγές θα έρθουν με τη νέα γενιά το 2015.

Από μηχανικής πλευράς entry-level κινητήρας στην Ε200 θα βρίσκεται ένας 1.600αρης τετρακύλινδρος κινητήρας της Renault απόδοσης 158 ίππων. Η Ε350 θα φορά τον V6 3.5-λίτρων της Mercedes ενώ E500 θα φορέσει έναν νέο turbo V8 απόδοσης 441 ίππων με 699 Nm ροπής. Η Ε55 AMG θα φορά τον V8 twin-turbo 5.5-λίτρων απόδοσης 544 ίππων.

Η Mercedes θα τοποθετήσει στη E-Class facelift αρκετά νέα σύστημα ασφαλείας όπως ένα νέο σύστημα νυχτερινής όρασης το οποίο θα μπορεί να ανιχνεύσει ζώα, ενεργά LED bi-xenon φωτιστικά σώματα, ένα έξυπνο σύστημα αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, ένα σύστημα έγκαιρης ειδοποίησης πρόσκρουσης, έναν βοηθό κυκλοφοριακής συμφόρησης που θα ενεργοποιείται όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα μικρότερη των 60 χλμ/ώρα, νέες μαγνητικές αναρτήσεις που ανιχνεύουν την επιφάνεια του δρόμου και ρυθμίζουν κατάλληλα τα αμορτισέρ και τέλος ένα Car-to-X σύστημα ειδοποίησης το οποίο πρόκειται για μια μορφή αυτόνομου συστήματος οδήγησης, το οποίο επικοινωνεί με τα άλλα αυτοκίνητα όπως αυτοκίνητα έκτακτης ανάγκης και επηρεάζει το σύστημα διεύθυνσης, επιτάχυνσης και φρεναρίσματος.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα