Μαργαρίτα ονόμασε το μονοθέσιό του ο Vettel

Μόλις μια ανάσα μακριά μας είναι η εκκίνηση της φετινής σεζόν και οι περισσότεροι από εμάς ελπίζουν σε μία πολύ πιο ενδιαφέρουσα χρονιά από την περσινή. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η Ferrari, η οποία φαίνεται πως έχει δημιουργήσει ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε την πραγματική διαφορά από τη Mercedes.

Με την έναρξη της σεζόν, λοιπόν, να απέχει ελάχιστα, έπρεπε να περιμένουμε το όνομα της SF16-H του

Sebastian Vettel. Ο Γερμανός μάς έχει συνηθίσει στις ονομασίες των μονοθεσίων, όταν το 2009 είχε ονομάσει την Red Bull RB5 «Kate» και «Kate’s Dirty Sister», για να συνεχίσει με το «Randy Mandy» στην RB6, το «Kinky Kylie» στην RB7, το «Hungy Heidi» στην RB9, όταν πέρυσι έδωσε το όνομα «Eva» στην SF15-T.

Ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα τρέξει φέτος με την «Margherita» ή απλώς Μαργαρίτα για εμάς. Το όνομα αυτό είναι συνδεδεμένο με την πίτσα, αλλά ο Vettel ξεκαθάρισε πως δε σχετίζεται με αυτό.

Δεν την ονόμασα έτσι μετά από πίτσα. Νομίζω πως αν το ακούσετε για πρώτη φορά, αυτό που έρχεται είναι ένα όνομα και ότι η πίτσα. Μας αρέσει το όνομα. Πέρυσι ήταν Εύα, τώρα είναι Μαργαρίτα.

Ο 28χρονος ρωτήθηκε και για την «επιτυχία» (αυτό για ‘μένα μόνο επιτυχία δεν είναι) του Lewis Hamilton στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την οποία πέφτει και στην παρανομία, όταν ο Γερμανός δεν ακολουθεί σε καμία περίπτωση το παράδειγμα του Βρετανού. Ο Vettel απάντησε γι’ αυτό:

Μέχρι τώρα, δεν έχω καταλάβει όλες αυτές τις νέες τεχνολογίες, έτσι είμαι σίγουρος ότι ο Lewis μπορεί να μου δώσει μερικά μαθήματα. Δεν ενδιαφέρομαι τόσο. Ο καθένας επιλέγει το στυλ του, είμαστε διαφορετικοί. Σε κάποιους αρέσει η πίτσα, όπως η μαργαρίτα, σε άλλους αρέσει να έχει πολλά πράγματα πάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα