Με Tri-Turbo V6 κινητήρα η Alfa Romeo Giulia, πισωκίνητη τελικά

19:17 9/8/2012 - Πηγή: AutoBlog

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν πολλές φήμες σχετικά με την Alfa Romeo Giulia, η οποία θα αντικαταστήσει την 159. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε μάθει ότι τελικά ίσως είναι μπροστοκίνητη, αλλά οι φήμες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, αναφέρουν ότι τελικά θα είναι πισωκίνητη και αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Maserati.

Αυτό που μαθαίνουμε για πρώτη φορά είναι ότι ετοιμάζεται ένας νέος ολοκαίνουργιος tri-turbo V6 βενζινοκινητήρας ο οποίος θα τοποθετηθεί στην γρήγορη έκδοση GTA. Και αυτή θα κατασκευαστεί πάνω στην πλατφόρμα Compact US Wide της Chrysler, την ίδια που φορά το Chrysler 300C και αυτή που θα φορά και η Maserati Levante, ενώ θα χρησιμοποιεί και αρκετό αλουμίνιο, ώστε να μειωθεί το βάρος της. Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι η Ferrari ετοιμάζει έναν bi-turbο V6 κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει έως και 450 άλογα.

Όπως και να έχει, μέχρι μα παρουσιαστεί ως πρωτότυπο είτε στην έκθεση του Detroit είτε στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2013, θα κυκλοφορήσουν όλο και περισσότερες φήμες για το αυτοκίνητο, του οποίου η έκδοση παραγωγής αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2014.


Διαβάστε Περισσότερα »

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα