Με δυνατότερους κινητήρες το νέο VW Golf VII

Περισσότερες λεπτομέρειες κυκλοφόρησαν σχετικά με το νέο Volkswagen Golf το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού το φθινόπωρο. Το Βρετανικό Autocar αναφέρει ότι το Golf θα είναι διαθέσιμο με TSI και TDI κινητήρες οι οποίοι θα αποδίδουν περισσότερο σε σχέση

με τους τωρινούς. Θα υπάρχει ο 1.400αρης TSI που θα αποδίδει από 140 άλογα, ο 2.0-λιτρος TDI θα αποδίδει 184 άλογα με 379 Nm ροπής, ενώ η έκδοση GTD θα φορά ένα twin-turbo πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 223 ίππων.

Σε ότι αφορά την GTI έκδοση, το Autocar αναφέρει ότι θα φορά τον 2.0-λιτρο βενζινοκινητήρα ο οποίος θα αποδίδει 264 άλογα, και όχι 220 όπως είχε κυκλοφορήσει αρχικά. Επίσης το GTI θα φορά το νέο ηλεκτρονικό μπροστά διαφορικό VAQ το οποίο έκανε ένα από τα πρωτότυπα να γυρίσει στο Nurburgring 8 δευτερόλεπτα γρηγορότερα σε σχέση με την τωρινή γενιά.

Για πρώτη φορά, το Golf θα αποκτήσει plug-in υβριδική έκδοση η οποία θα αποδίδει 246 άλογα με 5.6 λίτρα/100 χλμ μέση κατανάλωση. Το νέο Golf θα διαθέτει αλουμινένια μέρη στο πάτωμα, στο πορτ μπαγκάζ και στο πλαίσιο του παρμπρίζ. Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν τα αλουμινένια μέρη τα έχει μόνο η υβριδική έκδοση ή GTI έκδοση ή όλες οι εκδόσεις του.

Σε ότι αφορά τα συστήματα που θα φορά το νέο Golf. Θα υπάρχει ένα ενεργό cruise control, ένα ημι-αυτόματο σύστημα παρκαρίσματος καθώς και ένα 8″ σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Θα υπάρχουν τετρακίνητες 4Motion εκδόσεις καθώς και ενεργεί προφυλακτήρες.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα