Μεγάλη δημοπρασία της RK Motors με μερικά πολύ δυνατά “ονόματα”

Η RK Motors ανακοίνωσε τα lots για την επερχόμενη δημοπρασία που θα κάνει στη Charlotte, από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 3 Νοεμβρίου και όταν τελειώσουμε την περιγραφή, θα είστε το ίδιο ενθουσιασμένοι με εμάς.

Η δημοπρασία περιλαμβάνει τόσο αυτοκίνητα παραγωγής, street legal οχήματα για να είμαι πιο ακριβής, όσο και ιστορικά αγωνιστικά. Ξεκινώντας από τα πρώτα, ξεχωρίζουν οι δύο αυθεντικές, πλήρως αναπαλαιωμένες Baraccudas, η μία εκ των οποίων μάλιστα είναι cabrio, μία εκ των έξι στο σύνολο Mercedes-Benz CLK-GTR Roadster, μία μοναδική με κάθε σημασία της λέξης

Lotec Mercedes-Benz που είχε κατασκευαστεί για κάποιον Άραβα δισεκατομμυριούχο το 1995, ένα μοναδικό Lexus LFA Nurburgring και ένα Toyota Camry με κινητήρα Nascar που αποδίδει 680 άλογα στις 8.500 σ.α.λ. Η δημοπρασία περιλαμβάνει πάρα πολλά απίστευτα όμορφα αμερικάνικα muscle cars αλλά το άρθρο δεν είναι αρκετά μεγάλο…

Μαζί όμως με τα street legal αυτοκίνητα, η RK Motors θα βγάλει στο σφυρί και κάποια αγωνιστικά. Μπορεί να μην είναι πολλά αλλά το pedigree τους φτάνει και περισσεύει. Επειδή η δημοπρασία εστιάζει στους αγώνες των Η.Π.Α., ο star του event είναι το 1977 Chevrolet Nova NASCAR του Dale Earnhardt με φοβερή ιστορία και εξαιρετική σημασία. Αυτό το αυτοκίνητο δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή ενός φανατικού των NASCAR. Για εμάς του ευρωπαίους όμως, κλέβει την παράσταση η McLaren M26. Γι’ αυτούς που δεν γνωρίζουν και δεν έχουν δει και το Rush, η συγκεκριμένη McLaren είναι το αυτοκίνητο με το οποίο ο James Hunt πήρε την τελευταία νίκη του στο Grand Prix της Ιαπωνίας το 1977. Παρεπιπτόντως, είναι η πρώτη φορά που δημοπρατείται το εν λόγω όχημα.

Η δημοπρασία περιλαμβάνει πάρα πολλά αυτοκίνητα αλλά δεν έχουμε τον χώρο και τον χρόνο να τα αναφέρουμε όλα. Για όποιον ενδιαφέρεται να «χαζέψει βιτρίνες», το link στο τέλος του άρθρου θα σας παραπέμψει εκεί που πρέπει.

[Πηγή: RK Motors]

Keywords
Αναζητήσεις
nascar onomata
Τυχαία Θέματα