Μία τρακαρισμένη Mercedes 300SL Gullwing στη Γερμανία

Μακάρι να μην συμβεί σε κανέναν αλλά δεν είναι ακριβώς ανήκουστο για έναν μηχανικό να παίρνει ένα αυτοκίνητο για test drive και να εμπλέκεται σε ατύχημα. Αυτό ακριβώς έγινε και στην Γερμανία, όπου στο Pleidelsheim, βόρεια της Στουτγάρδης, μία Mercedes 300SL Gullwing καταστράφηκε κατά τη διάρκεια ενός test drive. Οδηγός τη στιγμή του ατυχήματος ήταν ένας 26χρονος μηχανικός και

συνοδηγός ένας 19χρονος μαθητευόμενος και οι δύο εργαζόμενοι της Mechatronics, μίας φίρμας που εξειδικεύεται στην ανακατασκευή, αναπαλαίωση και συντήρηση κλασικών Mercedes.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μηχανικός είχε πάρει την Merc για ένα συνηθισμένο test drive και για κάποιον λόγο έχασε τον έλεγχο και την έριξε στο πλάι του δρόμου. Ευτυχώς τόσο αυτός όσο και ο συνοδηγός βγήκαν σχεδόν αγρατζούνιστοι από το όχημα όμως η δύσμοιρη 300SL υπέστη ζημιές που υπολογίζονται στις 650.000€! Περιέργως ο ιδιοκτήτης του οχήματος αντέδρασε πολύ ψύχραιμα στα δυσάρεστα νέα… Προφανώς τόσο το αυτοκίνητο όσο και το γκαράζ ήταν ασφαλισμένα και αναμφίβολα η κλασική Merc θα ανακατασκευαστεί όμως το πλήγμα που επέφερε αυτή η ιστορία στην αξιοπιστία και την φήμη του συνεργείου δεν είναι αμελητέο.

[Πηγή: Der Spiegel]

Keywords
Τυχαία Θέματα