Μόνο ο τερματισμός ενδιέφερε τη McLaren στην Αυστραλία

Βάσει των αποτελεσμάτων στις χθεσινές κατατακτήριες, μια 11η θέση στον σημερινό αγώνα θα ήταν ένα πολύ ενθαρρυντικό αποτέλεσμα για τη McLaren. Ναι, ο Jenson Button ολοκλήρωσε τον αγώνα 11ος, μόνο που τερμάτισαν 11 μονοθέσια! Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι η McLaren τερμάτισε στην τελευταία

θέση ενώ ήταν η μοναδική ομάδα που δέχθηκε δύο γύρους από τη Mercedes.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται περίεργο, όμως ο Button είναι πολύ ικανοποιημένος από το σημερινό αποτέλεσμα, διότι επισημαίνει πως κύριος στόχος της McLaren ήταν ο τερματισμός και όχι οι βαθμοί.

Είναι πραγματικά τρομακτικό, αλλά είμαι ευχαριστημένος από την 11η θέση. Οι βαθμοί δε σημαίνουν τίποτα για ‘μάς αυτή τη στιγμή, υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να κάνουμε πριν γίνουμε ανταγωνιστικοί. Αλλά ναι, είναι μια καλή μέρα για ‘μάς τελικά.

Το μεγαλύτερο stint που κάναμε ήταν 12 γύροι πριν από το Σαββατοκύριακο, έτσι νομίζω ότι ήταν αρκετά εντυπωσιακό που τερματίσαμε. Προφανώς, είμαστε πολύ πολύ μακριά, αλλά είναι καλό ξεκίνημα. Υπάρχουν πολλά χρήσιμα δεδομένα που μπορούν να μας δώσουν ένα μεγάλο βήμα προόδου για τη Μαλαισία. Τα ηλεκτρονικά δούλεψαν σύμφωνα με το σχέδιο. Πρέπει απλώς να κάνουμε προόδου για τη συνέχεια, αλλά αυτό μας έχει βοηθήσει πολύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα