Νέες εκδόσεις VW Polo με χαμηλότερες τιμές

Η Kosmocar ανακοίνωσε ότι ότι το Polo πλέον είναι διαθέσιμο στη χώρα μας σε δύο νέες εκδόσεις, Match και R-Line ενώ παράλληλα μείωσε και τις τιμές των υπολοίπων εκδόσεων.

Οι δύο νέες εκδόσεις Polo με την ονομασία διατίθενται αποκλειστικά με τον κινητήρα 1.2lt TSI 105ps σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 6-σχέσεων ή προαιρετικά με κιβώτιο άμεσης αλλαγής ταχυτήτων DSG

7-σχέσεων. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνουν σε 9,7 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 190 χλμ/ώρα, έχοντας μέση κατανάλωση 5,3-λίτρα/100 χλμ και 124 γρ/χλμ εκπομπές CO2.

Η νέα έκδοση Polo MATCH διαθέτει αναβαθμισμένο εσωτερικό με έμφαση στην κομψότητα και την απτή ποιότητα υλικών. Τα ακόλουθα χαρακτηριστικά αποτελούν αποκλειστικό εξοπλισμό της συγκεκριμένης έκδοσης:

Σπορ καθίσματα εμπρός σε συνδυασμό ύφασμα / δέρμαΔερμάτινο τιμόνι, μοχλό ταχυτήτων με γκρι ραφές και στοιχεία ματ αλουμινίουΕπένδυση κεντρικής κονσόλας σε ασημί απόχρωσηΕπένδυση αλουμινίου με λογότυπο “MATCH” στο κατώφλι των θυρώνΕπιγραφή “MATCH” στα εμπρός φτερά

Η νέα έκδοση Polo R-LINE εστιάζει στην δυναμική εμφάνιση, τον σπορ χαρακτήρα και την μοναδικότητα. Την εξωτερική εμφάνιση και τις ρυθμίσεις του πλαισίου έχει επιμεληθεί η Volkswagen R GmbH.

Τα ακόλουθα χαρακτηριστικά αποτελούν αποκλειστικό εξοπλισμό της έκδοσης Polo R-LINE:

Δερμάτινο πολύ-λειτουργικό τιμόνι με στοιχεία ματ αλουμινίουΝέος εμπρός προφυλακτήρας με ενσωματωμένο spoilerΕμπρός μάσκα σε μαύρο στιλπνό χρώμα με λογότυπο R-LΙΝΕΠλευρικά μαρσπιέΝέος πίσω προφυλακτήρας με διαχύτηΑεροτομή οροφήςΖάντες αλουμινίου 7Jx16 “Mallory” με ελαστικά 215/45 R16Σπορ ανάρτηση (χαμηλωμένο πλαίσιο κατά 15χιλ)

Επιπλέον, και οι δύο νέες εκδόσεις MATCH και R-LINE περιλαμβάνουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, όπως: μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους νέου τύπου κεφαλής / θώρακα, ESP, Brake Assist, ASR/MSR, EDL (Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό), Hill Hold Assist, προβολείς ομίχλης εμπρός με στατικό φωτισμό στροφής, ηλεκτρικά παράθυρα και εξωτερικούς καθρέπτες, Climatic, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, καθώς και ηχοσύστημα με cd & mp3 player.

Παράλληλα με την διάθεση των νέων εκδόσεων, το Polo τόσο με κινητήρες βενζίνης όσο και πετρελαίου προσφέρεται σε νέες μειωμένες τιμές με όφελος για τον πελάτη έως και -1.290 ευρώ. Συνυπολογίζοντας το όφελος της απόσυρσης, η τιμή έναρξης ενός 3θυρου Polo 1.2 70ps Trendline διαμορφώνεται στα €11.200, ενώ με τον κινητήρα πετρελαίου 1.2 TDI 75ps στα €12.910 αντίστοιχα.

Αναλυτικά τον εξοπλισμό των εκδόσεων των Polo Match και Polo R-Line μπορείς να βρεις εδώ, ενώ αναλυτικά τις τιμές μπορείς να τις βρεις εδώ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα