Νέες φωτογραφίες της νέας Mercedes A-Class 2012 – νέα διαφήμιση για την ασφάλεια των αυτοκινήτων της

H νέα Mercedes A-Class παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές του Μάρτη, αλλά οι πωλήσεις της έχουνε προγραμματιστεί να ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο. Για να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού, έδωσε μια σειρά νέων φωτογραφιών στις οποίες μας μιλά για τον σχεδιασμό της.

Ο σχεδιασμός του εσωτερικού της έχει γίνει από το τμήμα της Mercedes στο Como της Ιταλίας. Η Mercedes

αναφέρει ότι η νέα A-Class έχει ένα δυναμικό σχεδιασμό, που κανένα άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας της δεν έχει. Έχει βασιστεί πάνω στην σχεδιαστική φιλοσοφία του πρωτότυπου Class-A και έχει αεροδυναμικό συντελεστή 0.26 Cd.

Το εσωτερικό της νέας A-Class είναι παρόμοιο με αυτό της νέας B-Class και δανείζεται πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο Class-A, χρησιμοποιώντας υλικά καλύτερης ποιότητας από αυτά της τωρινής C-Class. Είναι περισσότερο μοντέρνο με ρετρό στοιχεία με τους κεντρικούς αεραγωγούς και την κεντρική οθόνη να εξακολουθούν να έχουν το σχήμα αυτών του πρωτότυπου Class-A.

Ο Gorden Wagener, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Mercedes-Benz δηλώνει ότι ήταν μια διασκεδαστική πρόκληση να δώσεις ένα τόσο δυναμικό στυλ σε ένα compact αυτοκίνητο, του μεγέθους της A-Class, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο μπορείς να βρεις εδώ, ενώ σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της, μπορεί να βρεις αναλυτικά στοιχεία, στο δελτίο τύπου που ακολουθεί. Επίσης η Mercedes ετοίμασε μια νέα διαφήμιση στην οποία μας τονίζει το πόσο ασφαλή είναι τα αυτοκίνητα της.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα