Νέες λεπτομέρεις για το Scion FR-S, καταργούνται τα xB και xD [w/video]

Η Scion έδωσε νέες λεπτομέρειες για το FR-S το οποίο θα ξεκινήσει να πωλείται από τον Ιούνιο με αρχική τιμή τα $24.200 (€18.380). Η βασική έκδοση φορά ζάντες αλουμινίου 17″ και στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι, 8 ηχεία της Pioneer, συνδεσιμότητα Bluetooth και USB ενώ υπάρχει διαθέσιμο και το σύστημα ψυχαγωγίας BeSpoke το οποίο μπορεί να συνεργαστεί με iPhone και να αποκτήσει πρόσβαση

σε Facebook και Twitter.

Μηχανικά φορά τον 2.0-λιτρο κινητήρα της Subaru ο οποίος διαθέτει την D-4S τεχνολογία της Toyota που συνδυάζεται με άμεσο ψεκασμό στην εισαγωγή των βαλβίδων. Αποδίδει 200 άλογα στις 7.000 σ.α.λ με 205 Nm ροπής στις 6.600 σ.α.λ. Συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 6.8 δευτ. με τελική ταχύτητα 230 χλμ/ώρα.

Η Subaru έδωσε από την μεριά της δύο νέα video στα οποία μας λέει πως ανάπτυξε το BRZ, ενώ η Scion θα καταργήσει τα xB και xD τα οποία δεν έγιναν ποτέ τόσο αποδεκτά όσο θα ήθελε η Toyota, από το κοινό της Αμερικής.

Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα