Ο Ecclestone θέλει συμβόλαιο 50 ετών με τη Μελβούρνη

Το νεότερο συμβόλαιο της Μελβούρνης με τη FOM διαρκεί μέχρι το 2015, και ο Bernie Ecclestone θέλει να συνεχίσει να πηγαίνει στην αυστραλιανή μεγαλούπολη για όσο βρίσκεται εν ζωή, αφού θέλει να επεκτείνει τη συμφωνία με τους υπεύθυνους της πίστας για άλλα 50 χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2065!

Το Albert Park αναγκάζεται να πληρώνει όλο και περισσότερα τέλη στον 82χρονο, καθώς ξεκίνησε με $31.000.000 το 2011 και θα πρέπει να δώσει $38.000.000 το 2015. Ο Ecclestone, φυσικά, δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, αφού είναι ο ίδιος που καθορίζει τα τέλη, και δηλώνει:

Ελπίζουμε

ότι θα είμαστε για πάντα στη Μελβούρνη. Είμαστε ευχαριστημένη με τη Μελβούρνη, και θα ήθελα να υπογράψουμε συμβόλαιο 50 ετών. Δεν έχουμε πρόβλημα με τη Μελβούρνη.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια μικρή αρνητική κριτική για τον αγώνα, αλλά δεν ξέρω γιατί. Μπορούν ν’ αρχίσουν ν’ αναρωτιούνται αν πραγματικά θέλουν τη Μελβούρνη. Φαίνεται να τη θέλουν τώρα: όταν υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν αυτό, δεν είμαστε ανόητοι και ξέρουμε ότι μόνο ένας ή δύο προκαλούν όλη αυτή τη φασαρία.

[Πηγή: GrandPrix.com.au | Photo Copyright: Drew Gibson/Getty Images]

Keywords
Τυχαία Θέματα